ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ

Νάντια Μπουλέ: Το minimal σπίτι της είναι γεμάτο φυτά και βιβλία

Instagram.com/nadiaboule

Ήταν 5 Μαρτίου όταν η Νάντια Μπουλέ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ, ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Και θα το υποδεχθούν σε ένα καλόγουστο, minimal και μοντέρνο σπίτι.

Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ, λοιπόν, ζουν ήρεμα και όμορφα σε ένα σπίτι φωτεινό, όπου το ξύλινο στοιχείο, οι λευκοί και οι πράσινοι χρωματισμοί κυριαρχούν σε όλους τους χώρους. Η επιβλητική βιβλιοθήκη και το μοντέρνο τζάκι κλέβουν την παράσταση.

Η χαρούμενη και φωτεινή κουζίνα

Πρώτος σταθμός, η κουζίνα του σπιτιού, στην οποία βλέπουμε να κυριαρχεί το λαχανί στους τοίχους και το ξύλινο στοιχείο στα έπιπλα. Η ζωντάνια και η ζωηράδα του χώρου δίνουν έμπνευση για μαγειρική και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Στο σαλόνι του σπιτιού, το ξύλινο στοιχείο – που τόσο αγαπάει η Νάντια Μπουλέ – συνδυάζεται υπέροχα με τους γκρι, καφέ και λευκούς χρωματισμούς του υπόλοιπου χώρου. Το σύγχρονο τζάκι, πάντως, κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Νάντια Μπουλέ είναι βιβλιοφάγος

«Άλλη μια μέρα καραντίνας, άλλη μια ευκαιρία να πιάσεις ένα βιβλίο στα χέρια σου!», έγραψε χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας η Νάντια Μπουλέ, που το διάβασμα έχει γίνει το καλύτερό της χόμπι κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τον Απρίλιο του 2020. Όπως καταλαβαίνεις η συλλογή, θα έχει διπλασιαστεί από τότε.

Η ηθοποιός ζει σε μία αστική ζούγκλα

Σίγουρα η Νάντια Μπουλέ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά και θέλει να νιώθει ένα με τη φύση. Οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν χωρίς αμφιβολία.

Η ηθοποιός έχει γεμίσει κυριολεκτικά το σπίτι της με φυτά εσωτερικού χώρου, μετατρέποντάς το σε μία αστική ζούγκλα. Εξάλλου είναι γνωστή η ιδιότητα του πράσινου να γαληνεύει, να ηρεμεί και να ξεκουράζει. Κάτι που χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο στις μέρες μας.

«Με ήλιο ή με βροχή, κάθε μέρα θέλει πράσινο και λουλούδια» έγραψε η Νάντια Μπουλέ στην περιγραφή της φωτογραφίας, εκδηλώνοντας έμπρακτα την αγάπη της στα λουλούδια. Σε αυτά τα πολύτιμα αγαθά της φύσης.