ΤΑΙΝΙΕΣ

Η Meryl Streep επιστρέφει στο “The Devil Wears Prada”. Το sequel που έλειπε από τη ζωή μας

Alamy/Visualhellas.gr

Λατρεύω την Meryl Streep. Έχω δει πάνω από 2-3 φορές όλες τις ταινίες της. Και εννοείται την είδα στο Only Murders in the Building και στο Big Little Lies. Στο The Devil Wears Prada, μάλλον την έχω δει καμιά δεκαριά φορές να πετάει τα πανάκριβα παλτό της στο γραφείο της Anne Hathaway. Ένιωσα μια μικρή έκρηξη ενδορφίνης όταν διάβασα ότι θα επιστρέψει στο sequel της ταινίας.

Η Meryl Streep δεν θα βγει σε σύνταξη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline (έγκυρο δηλαδή), η Aline Brosh McKenna ήδη δουλεύει το σενάριο για λογαριασμό της Disney και η καλύτερη ηθοποιός του Hollywood (εννοείται η Meryl Streep) επιστρέφει. Μαζί με την παραγωγό Wendy Finerman της ταινίας του 2006. Τότε το The Devil Wears Prada κυκλοφόρησε από την 20th Century Fox (που έχει εξαγοραστεί από τη Disney) και χάρισε στη Meryl Streep μια οσκαρική υποψηφιότητα και μια Χρυσή Σφαίρα (Golden Globe). Η αρχική ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger. 

Μια μικρή επανένωση του cast είδαμε και στα φετινά SAG, όταν η Meryl Streep, η Anne Hathaway και η Emily Blunt απένειμαν μαζί βραβείο στον Jeremy Allen White για την ερμηνεία του στο The Bear. Για το sequel της ταινίας έχουν υπογράψει η Meryl Streep και η Emily Blunt. Μάλλον θα επιστρέψει και ο σκηνοθέτης του The Devil Wears Prada, David Frankel. 

Τι ξέρουμε για την υπόθεση; 

Η Miranda Priestley (Meryl Streep) είναι ένα βήμα πριν τη συνταξιοδότηση. Όχι εκούσια. Μαζί με το τέλος της καριέρας της, βλέπει και την παρακμή του παραδοσιακού τύπου και των περιοδικών. Η συνέχεια του The Devil Wears Prada θα μιλήσει για τη μείωση των διαφημιστικών εσόδων στα έντυπα μέσα. Η Meryl Streep προσπαθεί να βρει μια πόρτα ανοιχτή και μια λύση στο πρόσωπό της Emily Blunt, που έχει εξελιχθεί σε πάρα πολύ ισχυρή διευθύντρια σε μεγάλο όμιλο.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα γίνει εμπορική επιτυχία αυτή η ταινία. Κι ας πέρασαν 18 χρόνια από την πρώτη φορά που η Anne Hathaway έτρεχε να βρει τον καφέ της απαιτητικής διευθύντριας της. Η Lauren Weisberger εργάστηκε ως βοηθός της διευθύντριας της αμερικανικής Vogue, Anna, Wintour πριν στραφεί στη συγγραφή βιβλίων. Η Priestly υποτίθεται ότι εμπνεύστηκε από το πρώην αφεντικό της – που εξακολουθεί να βρίσκεται στη Vogue.

Η Emily Blunt θα εμφανιστεί και στο Jungle Cruise 2, μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο The Fall Guy και την υποψηφιότητα για Όσκαρ για το Oppenheimer.

Τι άλλο πρέπει να ξέρεις; 

Μια εκδοχή μιούζικαλ της ταινίας του 2006, με πρωτότυπη μουσική από τον Elton John, ανοίγει στο West End τον Οκτώβριο, με τη Vanessa Williams στο ρόλο της Meryl Streep.