ΣΙΝΕΜΑ

Meghan Markle: Η πρώτη της δουλειά μετά την αποχώρηση από το παλάτι

Pool via AP, file Simon Dawson

Η Meghan Markle είναι μία προσωπικότητα που δεν εφησυχάζει ποτέ. Μπορεί να αποποιήθηκε των βασιλικών ευθυνών της και να ζει πλέον στο Βανκούβερ σαν κανονική μαμά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να κάνει projects.

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι έχει ξεκινήσει μία συνεργασία με την Disney και τη Meghan Markle, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για ελέφαντες. Μιλάμε δηλαδή για την πιο σοβαρή και οικολογική εκδοχή, στο πλαίσιο του εορτασμού του μήνα της Γης, που είναι ο Απρίλιος.

Η Meghan Markle δάνεισε τη φωνή της στην αφήγηση του ντοκιμαντέρ, με τον απλό τίτλο “Elephant”. To trailer μόλις κυκλοφόρησε, αλλά δυστυχώς δεν ακούμε τη φωνή της. Βλέπουμε όμως το όνομά της στην αφήγηση, μαζί με αυτό της έτερης οικολόγου και ηθοποιού, Natalie Portman. Η ιστορία ακολουθεί μία αγέλη ελεφάντων που κάνουν μία διαδρομή 1000 μιλίων στην Αφρική. Σύμφωνα με τον βασιλικό ανταποκριτή, Omid Scobie, η Meghan Markle το ηχογράφησε στο Λονδίνο το περασμένο φθινόπωρο, αρκετό καιρό προτού εγκαταλείψουν τα βασιλικά δικαιώματα και μετακομίσουν στον Καναδά με τον μικρό Archie.

Το trailer του ντοκιμαντέρ με τη φωνή της Meghan Markle

Η ανάμιξή της στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ δεν είναι καθόλου τυχαία. Η σχέση της με τους ελέφαντες ξεκίνησαν το 2016, όταν γνώρισε τον ακτιβιστή Mike Chase στην Μποτσουάνα, μέρος που είναι αρκετά σημαντικό και συναισθηματικό για τον Harry και τη Meghan. Ο εν λόγω ακτιβιστής είναι προσωπικός φίλων των σκηνοθετών του ντοκιμαντέρ Mark Linfield, Vanessa Berlowitz, και Alastair Fothergill.

Οι φήμες που ακολουθούσαν τη Meghan για επιστροφή στην καριέρα της υποκριτικής αποδεικνύονται. Η συμφωνία πάντως της ίδιας ήταν να δώσει τη φωνή της στο ντοκιμαντέρ με αντάλλαγμα μία δωρεά για τη συντήρηση του φιλανθρωπικού οργανισμού “Elephants without Borders”.

Ο Harry επισφράγισε τη συμφωνία

Κι όμως, ο Harry ήταν που κανόνισε αυτήν τη συνεργασία (τρόπος του λέγειν). Στην πρεμιέρα του “Lion King” στο Λονδίνο, η κάμερα κατέγραψε τον σύντομο διάλογό του με τον CEO της Disney, Bob Iger. «Ξέρετε, κάνει voice-overs (αναφερόμενος στη Meghan). Δεν το ξέρατε; Δείχνετε έκπληκτος», με τον CEO να απαντά «Εννοείται, ας το δοκιμάσουμε». Και να τώρα. Στις 3 Απριλίου, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το ντοκιμαντέρ μέσα από την πλατφόρμα Disney+. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει και επόμενη συνεργασία μεταξύ Meghan Markle και Disney.