CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Tο συγκινητικό τους post για τον κορονοϊό και όσα βιώνουμε

ΑP Images Simon Dawson

Μπορεί να μην βρίσκονται στην Αγγλία, όπου ο κορονοϊός Covid-19 έχει χτυπήσει για τα καλά, όμως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle που κατοικούν πια στο Βανκούβερ του Καναδά, ανησυχούν τόσο για τη δική τους υγεία, όσο και της βασιλικής οικογενείας, αλλά και όλου του υπόλοιπου κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της DailyMail, ο πρίγκιπας Harry έχει συνέχεια στο μυαλό του την υγεία της οικογένειάς του και περισσότερο της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ και του πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου.

Η Meghan Markle με τη σειρά της, ζήτησε από όλο το προσωπικό να φορά γάντια και να τηρεί αυστηρά το πρωτόκολλο υγιεινής. Επιπλέον, αφήνει ελάχιστα άτομα να έρχονται σε επαφή τόσο με τον γιο τους Archie, όσο και με τους ίδιους.

Την ανησυχία τους για τον κορονοϊό και την εξάπλωσή του εξέφρασαν και μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, Sussex Royal.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

These are uncertain times. And now, more than ever, we need each other. We need each other for truth, for support, and to feel less alone during a time that can honestly feel quite scary. There are so many around the world who need support right now, who are working tirelessly to respond to this crisis behind the scenes, on the frontline, or at home. Our willingness, as a people, to step up in the face of what we are all experiencing with COVID-19 is awe-inspiring. This moment is as true a testament there is to the human spirit. We often speak of compassion. All of our lives are in some way affected by this, uniting each of us globally. How we approach each other and our communities with empathy and kindness is indisputably important right now. Over the coming weeks, this will be our guiding principle. We will be sharing information and resources to help all of us navigate the uncertainty: from posting accurate information and facts from trusted experts, to learning about measures we can take to keep ourselves and our families healthy, to working with organisations that can support our mental and emotional well-being. In addition, we will focus on the inspiring stories of how so many of you around the world are connecting in ways big and small to lift all of us up. We are all in this together, and as a global community we can support each other through this process – and build a digital neighbourhood that feels safe for every one of us. We look forward to sharing more over the days and weeks to come…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι σημείωσε τα εξής:

«Βιώνουμε αβέβαιους καιρούς. Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για την αλήθεια, την υποστήριξη και για να αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι κατά τη διάρκεια της εποχής αυτής που μοιάζει πραγματικά τρομακτική.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί ανά τον κόσμο που χρειάζονται υποστήριξη αυτή τη στιγμή, οι οποίοι εργάζονται ασταμάτητα για να αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση, στο παρασκήνιο, στην πρώτη γραμμή ή στο σπίτι. Η θέλησή μας, ως άνθρωποι, να επιταχθούμε ενόψει όσων βιώνουμε όλοι με τον κορονοϊό COVID-19 προκαλεί δέος. Αυτή η στιγμή είναι η πραγματική απόδειξη της ύπαρξης του ανθρώπινου πνεύματος.

Συχνά μιλάμε για συμπόνια. Οι ζωές όλων μας επηρεάζονται με κάποιο τρόπο από αυτό, ενώνοντας τον καθέναν από εμάς παγκοσμίως. Το πώς προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον και τις κοινότητές μας με ενσυναίσθηση και καλοσύνη είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικό τώρα.

Τις προσεχείς εβδομάδες, αυτή θα είναι η κατευθυντήρια γραμμή μας. Θα μοιραζόμαστε πληροφορίες για να βοηθήσουμε όλους μας να βρούμε διέξοδο στην αβεβαιότητα: από την ανάρτηση επιβεβαιωμένων πληροφοριών και γεγονότων από αξιόπιστους ειδικούς, μέχρι τη μάθηση σχετικά με τα μέτρα που μπορούμε να λάβουμε για να διατηρήσουμε τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας υγιείς, τη συνεργασία με οργανισμούς που μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχική και συναισθηματική μας ευεξία.

Επιπλέον, θα επικεντρωθούμε στις εμπνευσμένες ιστορίες πολλών από εσάς από όλο τον κόσμο που λίγο έως πολύ συνδέονται, έτσι ώστε να αναπτερώσουν το ηθικό όλων μας.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, και ως παγκόσμια κοινότητα μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον μέσω αυτής της διαδικασίας και να χτίσουμε μια ψηφιακή γειτονιά που να είναι ασφαλής για όλους μας.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα τις ημέρες και τις εβδομάδες που έρχονται».