ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μαθαίνει για τη διπλή ζωή του άντρα της. Η «τέλεια» ζωή της γίνεται σίριαλ

Alpha TV

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι η γυναίκα που τα έχει όλα. Επιτυχημένη καριέρα, ένα ευτυχισμένο γάμο κι έναν αφοσιωμένο σύζυγο. Είναι όλα μια ψευδαίσθηση κι αυτό θα το καταλάβουμε στα 60 επεισόδια της ελληνικής τηλεοπτικής μεταφοράς του Dr. Foster.

Τι είναι το Dr.Foster; 

Βρετανική σειρά του BBC βασισμένη στη Μήδεια, ψυχολογικό θρίλερ μπορεί να το πει κανείς (αν με ρωτάς είναι δράμα και έχει μια ροπή προς το μελόδραμα, άρα θα σκίσει στο ελληνικό κοινό). Η γιατρός Φόστερ (αυτός θα είναι ο ρόλος που θα υποδυθεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου) είναι μια ικανή και αξιοσέβαστη επαγγελματίας, μια γυναίκα που την εμπιστεύονται όλοι και μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος. Η ζωή της όλη ανατρέπεται, όταν υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Φυσικά έχει βραβευτεί με BAFTA η Suranne Jones. Στην αγγλική σειρά έπαιζε και η υπερταλαντούχα Jodie Comer.

Θα ανακαλύψει τόσα κρυμμένα μυστικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που θα χάσει τα λογικά της. Αν σου αρέσουν όμως οι ιστορίες που δείχνουν φαινομενικά τέλειους γάμους που καταρρέουν σε κάθε επεισόδιο, ξέρεις ποια θα γίνει η νέα αγαπημένη σου τηλεοπτική σειρά. Η γιατρός, όταν ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά του άντρα της, γίνεται εμμονική. Μπροστά της βλέπει μόνο εκδίκηση και τίποτα άλλο.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα γίνει μια σύγχρονη Μήδεια

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από 2 κύκλους με συνολικά 10 επεισόδια, ο ΑΝΤ1 πλάναρει 60 επεισόδια γιατί θέλει να βγάλει όλη την τηλεοπτική σεζόν η σειρά. Το Doctor Foster έχει γίνει remake σε 14 χώρες (ανάμεσα τους η Γαλλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Ρωσία και η Τουρκία). Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του θρίλερ του BBC και ετοιμάζει την ελληνική προσαρμογή της σειράς.

 Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά τη Βασιλική Σταματάκη

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος μετά τον Σασμό θα είναι ξανά μαζί στην παράσταση Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου. Ενα μουσικοθεατρικό έργο που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου.Ο μεγάλος ερωτάς των Chopin και Σάνδη (George Sand) θα ζωντανέψει με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Πολωνού συνθέτη Jarosław Kilian, μόνιμου σκηνοθέτη της Όπερας της Βαρσοβίας και με πλούσιο βιογραφικό στο ελεύθερο θέατρο.