CELEBRITIES

Γιούλικα Σκαφιδά: Προετοιμάζεται για τη «Μάγισσα 2» παρέα με τον γιο της

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson/24Media

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι ένα από τα ονόματα που θα μας κρατούν συντροφιά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη σειρά Μάγισσα 2: Φλεγόμενη Καρδιά, που ετοιμάζει ο Λευτέρης Χαρίτος με το συγγραφικό δίδυμο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη για τον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός μετά τον ρόλο της στη σειρά εποχής Ψυχοκόρες, του ίδιου σταθμού, θα γυρίσει ακόμα πιο πίσω στον χρόνο, καθώς η Μάγισσα 2 διαδραματίζεται το 1710 στην Ενετοκρατούμενη Μάνη.

«Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής . Είναι πολύ πιο crime ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο. Όλοι οι ηθοποιοί στον 2ο κύκλο θα είναι άλλοι», έλεγε για τη σειρά Μάγισσα 2 ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Το cast, στο οποίο συμμετέχει η Γιούλικα Σκαφιδά, αναπτύσσεται σιγά- σιγά αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό ensemble.

Η Μαρία Κίτσου θα είναι η πρωταγωνίστρια του prequel της Μάγισσας, ενώ στο cast έχει ήδη γίνει γνωστό ότι έχουν προστεθεί ο Μελέτης Ηλίας, η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Μετά τον Μελέτη Ηλία, την είσοδο του οποίου στη Μάγισσα 2 επιβεβαίωσε με ένα Instagram Story του ο Λευτέρης Χαρίτος και η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε την ανυπομονησία της να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με ένα ανάλογο Instagram Story.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αυτή τη φορά, έδειξε στους followers της στο Instagram ότι κρατά στα χέρια της το 10ο και 11ο επεισόδιο της σειράς Μάγισσα 2, ενώ «αποκάλυψε» και τον βοηθό της στην προετοιμασία του ρόλου της, που δεν είναι άλλος από τον γιο της, Άγγελο. Μπορεί να μην τον βλέπεις στη φωτογραφία, αλλά βλέπεις την καμηλοπάρδαλη Σόφη, το μασητικό του παιχνίδι, ενώ η Γιούλικα Σκαφιδά σχολιάζει στη φωτογραφία της ότι έτσι γίνεται η «Μελέτη ρόλου στη νέα πραγματικότητα».

Γιούλικα Σκαφιδά Instagram.com/youlika.skafida

«Έχω αρχίσει να έχω κάποιες προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω στην αγορά εργασίας, αν θέλω να μείνω σπίτι, να μη χάσω χρόνο αλλά δεν αγχώνομαι. Όπως τόσες άλλες γυναίκες και τόσοι άλλοι άντρες, έτσι κι εγώ θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άλλο άνθρωπο», είχε πει σε συνέντευξή της η Γιούλικα Σκαφιδά για την ενδεχόμενη επιστροφή της στη δουλειά μετά την απόκτηση του γιου της. Ένα ενδεχόμενο που όπως καταλαβαίνεις γίνεται πραγματικότητα.

«Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, το οποίο είχα να το κάνω ίσως και από τα σχολικά μου χρόνια, γιατί μετά δούλευα συνέχεια, και πολύ. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία», πρόσθετε η Γιούλικα Σκαφιδά μιλώντας στην εκπομπή Ελένη και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα.

«Είμαι καλά που έγινε τώρα, δε νιώθω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά. Έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω διαβάσει πιο πολύ, έχω ζήσει πιο πολύ, έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα – θέλω κι άλλα φυσικά – έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δεν νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα το ατού για να κάνει κάποιος παιδί. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ δυναμική και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο να παίζουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να κάνουμε σπορ», τόνιζε η ηθοποιός και διευκρίνιζε ότι η οικογένεια που έχει δημιουργήσει δεν είναι μονογονεϊκή.

«Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία», σημείωνε η Γιούλικα Σκαφιδά.