ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Η Jennifer Aniston δοκιμάζει κάθε παλαβομάρα για να μείνει #γιαπαντανεα, ακόμη και σαμπουάν αλόγου

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Instagram

Από φλεξαρίσματα, η τελευταία μόδα στο Χόλιγουντ είναι αυτή που λανσάρει η Jennifer Aniston, η στολή λεμφικού μασάζ. Που μοιάζει σαν στολή που φοράμε για το Πατρινό Καρναβάλι. Κάτι παραπάνω θα ξέρει η 54χρονη Jennifer Aniston από εμάς, ξεκάθαρα φαίνεται να γύρισε το χρόνο προς τα πίσω. 

 

 

 

Πέρα από πολύ νερό, ύπνο και διαλογισμό η Jennifer Aniston δοκιμάζει κάθε καινούργια τάση ομορφιάς, τουλάχιστον μια φορά. 

Beauty Jeneration 

Jennifer Aniston

Σε μια σειρά καλοκαιρινών φωτογραφίων της στο Instagram, η Jennifer Aniston δημοσίευσε αυτή που φορά το Body Ballancer των 10,000€. Αυτή η θεραπεία είναι ο κατάλληλος τρόπος για λεμφική αποσυμφόρηση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Αν έχεις προβληματικές περιοχές σε γοφούς και μηρούς, η στολή αυτή σου κάνει μασάζ. Το ξέρει και η Google ότι η θεραπεία έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση, γιατί οι αναζητήσεις έχουν διπλασιαστεί. Δεν είναι καλό πράγμα η κατακράτηση νερού, κάτι ξέρουμε κι εμείς. Οι μπότες αποσυμφόρησης της Jennifer Aniston μπορούν να σε βοηθήσουν και με πόνους στα γόνατα (γενικά στις αρθρώσεις). Δεν είναι φθηνές, δημιουργήθηκαν για τη θεραπεία του λεμφοιδήματος. Αλλά όσες τις δοκίμασαν ισχυρίζονται ότι αποχαιρέτησαν πόντους από περιφέρεια και κοιλιά και κυτταρίτιδα (οκ, αυτή απλά μειώθηκε, μένει πάντα κοντά μας, πιστή φίλη) με λίγες, 45λεπτες θεραπείες. 

Η Jennifer Aniston λούζεται με σαμπουάν για άλογα και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε 

Η χαίτη της Jennifer Aniston είναι διάσημη. Όλοι το ξέρουν αυτό. Τα πιο διάσημα μαλλιά του πλανήτη έχουν ένα περίεργο μυστικό ομορφιάς. Η Jennifer Aniston είπε στην εφημερίδα Sun ότι χρησιμοποιεί σαμπουάν για άλογα. The Original Mane ‘n Tail Shampoo & Conditioner. Σκεφτήκα να το παραγγείλω, είναι και οικονομικό. Άλογο; Τίγκα στην πρωτεΐνη είναι η φόρμουλα του σαμπουάν. Εγγυάται φουλ λαμπερά μαλλιά. Crossover μυστικά ομορφιάς από άλογα σε ανθρώπους. Δεν είναι μόνο η Jennifer Aniston που λούζεται με αλογίσιο σαμπουάν. Και η Sarah Jessica Parker και η Kim Kardashian. Φυσικά ψάχνω να το αγοράσω. Είμαι τέτοια.

Τα facial της Jennifer Aniston έχουν σπέρμα σολομού, ΝΑΙ ΤΙ;

Φυσικά η Jennifer Aniston λέει ότι θα δοκιμάσει τα πάντα για να διατηρήσει το πρόσωπό της αρυτίδωτο. Και δεν λέει όχι στον δερματολόγο της. Ακόμη κι αν της πει να βάλει σπέρμα ψαριού σε θεραπεία προσώπου. Είναι κορεάτικο μυστικό ομορφιάς, άρα εννοείται το καλύτερο. Το παραδέχτηκε η Jennifer Aniston στο περιοδικό WSJ. Όπως κι ότι κάνει ενέσιμες θεραπείες με πεπτίδια. Ό,τι καλύτερο. Στο podcast της Gwyneth Paltrow, GOOP, είπε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στις κουλές θεραπείες προσώπου. Υπάρχει και μια με βρεφικό γάλα. Δεν υπονοείται κάτι.