ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Εβελίνα Παπούλια εξηγεί γιατί η σειρά «Δύο Ξένοι» δεν πήγε για τρίτη σεζόν

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Η Εβελίνα Παπούλια θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ1, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 17 Νοεμβρίου. Το “Happy Day” σε απόσπασμα που πρόβαλε από την εκπομπή, αποκάλυψε το σημείο στο οποίο η Εβελίνα Παπούλια αναφέρεται στην εποχή που ολοκληρωνόταν ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Δύο Ξένοι» και οι συντελεστές της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του Mega βρίσκονταν σε συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο.

Η σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, στην οποία το πρωταγωνιστικό δίδυμο ενσάρκωναν η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Σεργιανόπουλος, δεν ήταν να ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο της. Ένας τρίτος κύκλος θα μας έδειχνε τι ακριβώς είχε συμβεί αφού οι δυο τους αποφάσισαν να είναι μαζί και να μεγαλώσουν τα δίδυμα παιδιά που είχαν αποκτήσει. Ωστόσο ο τρίτος κύκλος δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε μία εξήγηση γι’ αυτό.

«Ναι, θα πήγαινε και τρίτη σεζόν. Ήταν λίγο αλλοπρόσαλλο όλο το θέμα. Εγώ είχα κουραστεί πάρα πολύ και δεν ήθελα να πάω ολόκληρη σεζόν. Μόλις είχα γεννήσει την Αφροδίτη και δεν μπορούσα ούτε καν να τη θηλάσω, οργανικά είχα διαλύσει τελείως. Ο Αλέξανδρος είχε τον στρατό όποτε ήταν λίγο σαν να μην έβγαινε», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

«Μετά ήταν ο Αλέξανδρος που δεν ήθελε να το συνεχίσει. Εκείνος είπε ότι δεν θα το συνεχίσει», κατέληξε η ηθοποιός. Και κάπως έτσι μείναμε χωρίς τρίτη σεζόν των «Δύο Ξένων» που αγαπήσαμε.

H Εβελίνα Παπούλια για την «αφέλεια» του ρόλου της στη σειρά «Δύο Ξένοι» και τη συνάντηση με τον George Clooney

Η Εβελίνα Παπούλια στην ίδια συνέντευξη όπως προδίδει το trailer της εκπομπής αποκάλυψε ότι αργότερα, ενώ είχε αρχίσει να υποδύεται τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου, έμαθε ότι κάποιες από τις ατάκες του ρόλου της, είχαν εμπνευστεί από την Ελένη Μενεγάκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις συνεντεύξεις που είχε πάρει από τους συντελεστές της ταινίας Ocean’s Eleven τον Δεκέμβριο του 2001 για το Mega. Μεταξύ άλλων η Εβελίνα Παπούλια είχε κάνει συνεντεύξεις στον George Clooney, τον Andy Garcia, τον Brad Pitt και τον Matt Damon. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου για το πώς είναι ο George Clooney, η ηθοποιός ήταν κατηγορηματική. «Πολύ sexy» είπε η Εβελίνα Παπούλια και βλέποντας παρακάτω τις συνεντεύξεις της, από το μακρινό 2001, θα συμφωνήσουμε.