ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η ζώνη προβολής της εκπομπής της. Ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό της;

Instagram.com/nonoram

Η Ελεονώρα Μελέτη, όπως έχει ήδη γραφτεί, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη συχνότητα του Alpha και η νέα σεζόν θα τη βρει στο Mega. Την Πέμπτη 24 Ιούνιου, η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου μέσα από την εκπομπή “Love It” μετέφερε περισσότερες λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ της για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Love It”, η Ελεονώρα Μελέτη θα αναλάβει την τηλεοπτική ζώνη 8.00 – 10.00 το πρωί. Η εκπομπή της θα παίρνει τη σκυτάλη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η Δανάη Μπάρκα θα παραμείνει στη ζώνη 10.00 – 13.00.

Φυσικά μια εκπομπή δεν έχει μόνο την κεντρική της παρουσιάστρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρτζυς Λαζάρου, στο πλευρό της η Ελεονώρα Μελέτη θα έχει τη Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και τον Κώστα Τσουρό. Ο τελευταίος βρίσκεται μέχρι στιγμής στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Εγώ το μόνο που μπορώ να πω σαν παρουσιάστρια της εκπομπής είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Θα έχουμε κάποιες ανακατατάξεις και νέες αφίξεις. Εγώ δεν είμαι το κανάλι για να κάνω προτάσεις, τα κανάλια κάνουν τις προτάσεις. Εγώ το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι περάσαμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν και δημιουργική», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού που ερωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους σε σχέση με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για όλους τους ανθρώπους και που θα φύγουν και που θα μείνουν. Τους αγαπώ ανεξαρτήτως επαγγέλματος γιατί δεν χαλάνε για τα κανάλια οι φιλίες», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha επικαλούμενη την ιστορική ατάκα της Βάσιας Τριφύλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για «καινούργια ξεκινήματα»

Η Ελεονώρα Μελέτη με τη σειρά της σχολίασε τις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη στην πρεμιέρα του ψυχολογικού θρίλερ «Η Θηλιά» όπου τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι. «Όταν θα φύγω διακοπές θα τα έχω όλα τακτοποιημένα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. «Mega- λες διακοπές» σχολίασε ένας δημοσιογράφος αλλά η Ελεονώρα Μελέτη απέφυγε διπλωματικά να σχολιάσει κάτι επιπλέον.

Όσο για το αν αντιμετωπίζει με ευκολία τις αλλαγές είπε: «Δεν έχω θέματα άγχους με τις αλλαγές, προσαρμόζομαι εύκολα».