ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελένη Τσολάκη ετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της: Το επικρατέστερο σενάριο

Instagram.com/eleintsolaki

Ήταν 2018, όταν η Ελένη Τσολάκη ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Τι λέει;» στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha και σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2019, είπε το τελευταίο αντίο στο τηλεοπτικό κοινό. Οι ιθύνοντες του Alpha πήραν την οριστική απόφαση να ολοκληρωθεί η εκπομπή αρκετά πρόωρα, με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε από την αρχή της τότε σεζόν. Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας που είχε ξεκινήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, καθώς το reality «Αγρότης μόνος ψάχνει» πάγωσε οριστικά, όπως και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Όπως όλα δείχνουν, – και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα – η Ελένη Τσολάκη κάνει comeback και αποκτά τη δική της εκπομπή.

Η Ελένη Τσολάκη είναι OPEN στις τηλεοπτικές προτάσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο “Happy Day”, την Παρασκευή 14 Μαΐου, η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται σε επικοινωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό του Open. Οι συζητήσεις τους, αφορούν καλοκαιρινή εκπομπή της πρωινής ζώνης, η οποία θα αντικαταστήσει την εκπομπή “Ευτυχείτε!” της Κατερίνας Καινούργιου. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια θέτει μία συγκεκριμένη προϋπόθεση πριν κλείσει η συμφωνία. Η ίδια, επιθυμεί στο συμβόλαιο που θα υπογράψει, να αναγράφεται ξεκάθαρα τι εκπομπή θα αναλάβει τον χειμώνα.

«Η Ελένη Τσολάκη συζητά με το Open. Αρχικά συζητά για να κάνει την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού. Αυτό δηλαδή που είχαν κάνει πέρυσι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Η εκπομπή θα βγει στην αέρα μετά το τέλος της σεζόν για την Καινούργιου. Ήδη αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται μπρος και πίσω από τις κάμερες», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος σχετικά με την Ελένη Τσολάκη.

«Βάζει λοιπόν την προϋπόθεση στο διετές συμβόλαιο που συζητά. Αυτή η προϋπόθεση είναι να υπάρχει μέσα και το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει τον χειμώνα» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Η Ελένη Τσολάκη, λοιπόν, βάζει αυστηρή ρήτρα και είναι εύλογη. Η προηγούμενη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, περιελάμβανε συμφωνία για τη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, παράλληλα με την παρουσίαση της εκπομπής “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Δυο πλάνα που εντέλει δεν πραγματοποιήθηκαν.