ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόσωπο που έδωσε συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη

Papadakis Press Εξωτερικός Συνεργάτης

Μία αινιγματική ανάρτηση πραγματοποίησε η Αγγελική Νικολούλη την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022. Η δημοσιογράφος που παρουσιάζει την εκπομπή Φως στο Τούνελ, δεν έχει πάψει να προσπαθεί να ρίξει «φως» στην υπόθεση της Πάτρας, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ τηλεθέασης με την τελευταία από τις εκπομπές της με θέμα τα τρία νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη. Μέσα από ένα Instagram Story της, η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται να παίρνει συνέντευξη από έναν άντρα, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύπτεται. Η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, ήταν εκείνη που ανέλαβε να λύσει κάθε απορία.

«Αυτή την Παρασκευή στο Φως στο Τούνελ», έγραφε στο Instagram Story της η ντυμένη στα κόκκινα Αγγελική Νικολούλη συνοδεύοντας το με ένα ερωτηματικό ως προς την ταυτότητα του συνεντευξιαζόμενου, που έκρυβαν τα πρόσωπα του συνεργείου της εκπομπής. Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή Ελένη, που παρουσιάζει στο Mega, αποκάλυψε την επομένη το πρόσωπο που βρέθηκε απέναντι από τη δημοσιογράφο.

Αγγελική Νικολούλη Instagram.com/aggelikinikolouliofficial

Όπως υποψιάζονταν ήδη από την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, οι χρήστες του Twitter, ο άνθρωπος στον οποίο πήρε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποιος έδωσε συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη

«Να πούμε ότι αύριο Παρασκευή θα έχει συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ από τον Μάνο Δασκαλάκη. Χθες ήταν εδώ, γιατί είμαστε στα ίδια studios με την Αγγελική. Ξέρουμε πως είναι μια πολύ μεγάλη συνέντευξη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι άλλο έχει να πει πάνω σε αυτό», ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Στην είδηση ότι ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ είχε αναφερθεί την ίδια ημέρα και η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Μάνος Δασκαλάκης μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο γραφείο της παρουσιάστριας στο Mega, ενώ φέρεται να υποστήριξε μιλώντας στη δημοσιογράφο, όσα έχει ήδη πει και στους δημοσιογράφους μετά την έξοδό του από τα γραφεία της ανακρίτριας που εξετάζει την υπόθεση.

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που μέχρι πρότινος στήριζα έχει κάνει κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε δώσει κανένα δείγμα, ήταν υπόδειγμα μητέρας, δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανένας από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απόλυτα συνεργάσιμοι με τις αρχές γι’ αυτό. Καλό είναι να περιμένουμε τις Αρχές και τα αποτελέσματα της έρευνας. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα, δεν έχω να της πω κάτι», είχε πει μεταξύ άλλων ο Μάνος Δασκαλάκης στους δημοσιογράφους την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ που παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη, θα προβληθεί από το Mega το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου.