ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φως στο Τούνελ: Τηλεθέαση ρεκόρ και πρώτο trend παγκοσμίως στο Twitter η εκπομπή που παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη

Mega TV

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία. Μία διαπίστωση που μπορεί με ασφάλεια να κάνει οποιοσδήποτε δει τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή Φως στο Τούνελ που παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9 ετών κόρης της, Τζωρτζίνας. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ, που παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με αυτή την εξέλιξη ενώ παρουσίασε στοιχεία και μαρτυρίες που αφορούν τον θάνατο της 9χρονης και την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Το ενδιαφέρον του κοινού για την υπόθεση αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης οπου σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Στο γενικό σύνολο, ο μέσος όρος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ήταν 47,1%, ενώ σε τέταρτο (01:00-01:15) έφτασε μέχρι και το 56,7%. Στο δυναμικό κοινό, σημείωσε μέσο όρο 51,9%, φτάνοντας σε τέταρτο (01:00-01:15) στο 61,3%. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για τηλεθέαση ρεκόρ, αφού η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή Φως στο Τούνελ, κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, από όλα τα προγράμματα όλων των τηλεοπτικών σταθμών.

Το ίδιο συνέβη και στο Twitter, όπου τα τα tweets ξεπέρασαν τα 40000 φέρνοντας το hashtag #fosstotounel στην 1η θέση των παγκόσμιων trends. Την πρωτιά κατέγραψαν σε screenshots οι χρήστες του Twitter κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής. Μαζί εξέφρασαν για μία ακόμα φορά την αγάπη τους για την παρουσιάστρια του Mega, Αγγελική Νικολούλη.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ, με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικολούλη διανύει την 27η σεζόν προβολής της. Η πρώτη φορά που προβλήθηκε στη μικρή οθόνη ήταν τον Οκτώβριο του 1995. Κι ενώ το Φως στο Τούνελ έχει αλλάξει τέσσερις τηλεοπτικές στέγες (ΣΚΑΪ, Alter, ALPHA και Mega), η Αγγελική Νικολούλη παραμένει σταθερά η ψυχή και το πρόσωπο της εκπομπής.