ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εκπομπή Ευτυχείτε! του Open TV για την ενέργεια «Μουσικές Αγάπης» της 24MEDIA

Η εκπομπή Ευτυχείτε! του Open TV έκανε αναφορά στο φιλανθρωπικό challenge «Μουσικές Αγάπης» της 24MEDIA, μία κίνηση που αγκάλιασε ιδιαίτερα ο κόσμος.

Το βίντεο στη ξεχωριστή αναφορά της εκπομπής «Ευτυχείτε!» του Open Tv ξεκίνησε με την πρόσκληση- πρόκληση της Μαρίας Σάκκαρη στην Άννα Βίσση. Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της τραγούδησαν με τα αποσπάσματα από το φιλανθρωπικό challenge «Μουσικές Αγάπης» της 24MEDIA που διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/4) με επιτυχία και μεγάλη απήχηση από τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της ενέργειας της 24MEDIA “Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert”, ο χώρος της μουσικής ένωσε τις δυνάμεις του με τον χώρο του αθλητισμού. 16 κορυφαίοι αθλητές προσκάλεσαν 16 ερμηνευτές να πουν το αγαπημένο τους τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό. Το ίδιο και η απήχηση της φιλανθρωπικής ενέργειας στον κόσμο.

Στα highlights που ξεχώρισε η εκπομπή «Ευτυχείτε!» ήταν η «συνάντηση» του Βασίλη Σπανούλη με τον Αντώνη Ρέμο, η ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, το challenge του Στέφανου Τσιτσιπά στον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento, το τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά την πρόσκληση του Παναγιώτη Γιαννάκη, το κάλεσμα του Λευτέρη Πετρούνια στη Δήμητρα Γαλάνη και η πρόκληση της Φανής Χαλκιά στη φίλη της, Έλλη Κόκκινου.

Οι «Μουσικές Αγάπης» της 24MEDIA διοργανώθηκαν με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.