ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η άσκηση του 1 λεπτού που θα βελτιώσει τη διάθεσή σου

Unsplash

Μπορείς να ορίζεις το πώς αισθάνεσαι; Είναι εφικτό να αλλάξεις διάθεση και να γίνεις μαγνήτης θετικής ενέργειας;

Τζιλ Δούκα MBA, PCCΒραβευμένη παγκόσμια bestseller συγγραφέας των βιβλίων «Αγάπη Τώρα», «Ευ Ζην Τώρα», «Ξαφνικά Τώρα», Director της GlobalAcademyofCoaching.

Η παρακάτω άσκηση δεν θα σου πάρει παραπάνω από ένα λεπτό και θα την αγαπήσεις για το πόσο άμεσα και αποτελεσματικά θα γυρίσει το μυαλό σου από την αρνητικότητα στα όμορφα και θετικά συναισθήματα.

Κάθε φορά που νιώθεις εγκλωβισμένη στα πλην και στις φοβίες του Εγώ σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον που αγαπάς και να του εκφράσεις τα θετικά συναισθήματά σου.

Με αυτή τη θετικότητα δύο πράγματα θα συμβούν:

-από τη μια, θα ανέβει αμέσως η ψυχολογία μας

-από την άλλη επηρεάζουμε θετικά και την ψυχολογία των άλλων, με αποτέλεσμα αυτό το θετικό συναίσθημα να γυρίζει πίσω σε εμάς στο πολλαπλάσιο από το Σύμπαν, την πιο ανύποπτη στιγμή, από τον πιο ανύποπτο άνθρωπο.

Η άσκηση του Vortex στηρίζει την επιτυχία της στο μυστικό της ζωής, που δεν είναι άλλο από το να δίνεις.

Όσο πιο πολύ δίνεις τόσο πιο πολύ παίρνεις μια βαθύτερη ικανοποίηση γιατί φεύγεις από το Εγώ και τα προβλήματά σου που θεωρείς τόσο μπερδεμένα.

Μπορείς, λοιπόν, να αλλάξεις τη διάθεσή σου “inaheartbeat”, ενισχύοντας τη θετικότητά σου και την αλήθεια σου με τους άλλους ανθρώπους. Χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα και χωρίς να το μεθοδεύεις, η θετική ενέργεια θα σε κατακλύσει από μέσα και από έξω, έτσι ξαφνικά.

Επικοινωνώντας με κάποιον που αγαπάμε και σεβόμαστε για να εκφράσουμε τα αληθινά συναισθήματά μας, γεμίζουμε πίστη! Και η ανταμοιβή είναι σίγουρη.

Σε περιμένουμε στο summerretreatμας στην Κρήτη αυτόν τον Αύγουστο, σε μια μοναδική εμπειρία exclusive αυτοανάπτυξης! Μάθε περισσότερα στο https://www.jillandnikolas.com/crete.html

Πάρε την ημερήσια δόση έμπνευσης που χρειάζεσαι! Γίνε και εσύ μέλος της κοινότητάς μας σε Facebook: jill and nikolas life coaching και Instagram: jillandnikolas. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να γίνεις Life coach ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Instagram.