ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor: James, Νίκος και Άννα Μαρία «έδιωξαν» τον Πάνο Καλίδη

Instagram.com/survivorgr

Μπορεί ο Πάνος Καλίδης να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor αλλά ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησής του, από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μόλις την Παρασκευή 14 Μαΐου. Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής του Πρωινού, η απόφαση να φύγει ο Πάνος Καλίδης από το Survivor δεν ήταν δική του αλλά αίτημα του James Καφετζή, του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη προς την παραγωγή.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας, χαρακτηρίζοντας «πλήρως διασταυρωμένο» το ρεπορτάζ του, ο Πάνος Καλίδης κάποια στιγμή είπε κάποια πράγματα για τους συμπαίκτες του στην «Μπλε» ομάδα, James Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη. Οι συμπαίκτες του τα θεώρησαν «υπερβολικά προκλητικά». Έθεσαν, λοιπόν, δίλημμα στην παραγωγή του Survivor για το ποιος θα συνεχίσει την πορεία του στο reality επιβίωσης. Ο Πάνος Καλίδης κρίθηκε στο δίλημμα ως ο πιο αδύναμος κρίκος για να δανειστώ μια ατάκα από άλλη εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο Πάνος Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: “Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor”. Προσπάθησε ο Acun (σ.σ. Ilicali, ο παραγωγός της εκπομπής) να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά και αποφάσισε να “θυσιάσει” ως άλλη “Ιφιγένεια” τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “Για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μην φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς”. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους», κατέληξε μεταφέροντας το ρεπορτάζ του για το Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μία «βόμβα» που μόλις έσκασε στα χέρια των παικτών, που σύμφωνα με τα spoiler βρίσκονται όλοι εκτός παιχνιδιού. Ο Νίκος Μπάρτζης που νοσηλευόταν σε κλινική στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και πάλι του Πρωινού, πλέον σε ξενοδοχείο του νησιού κι είναι σχεδόν οριστική η αποχώρησή του από το Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι εκτός νοσοκομείου

Σύμφωνα με όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο. «Απόφαση της παραγωγής είναι να μην βρίσκεται στο ίδιο ξενοδοχείο με τον James, γιατί ο Νίκος θέλει πάρα πολύ να μείνει στο παιχνίδι. Μπορεί να μην έχει γυριστεί το επεισόδιο της αποχώρησης αλλά η απόφασή του, μετά και από τα αποτελέσματα νέας εξέτασης που έκανε, είναι σχεδόν οριστική», σημείωσε η Φαίη Σκορδά. Ο James Καφετζής παραμένει επίσης σε ξενοδοχείο του νησιού αναμένοντας να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή του αποχώρηση. Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και καιρό, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.