ΣΕΙΡΕΣ

House of the Dragon: Το prequel του Game of Thrones έχει trailer και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Instagram/ House of the Dragon

Το πρώτο teaser trailer της σειράς House of the Dragon, του prequel του Game of Thrones, έδωσε στη δημοσιότητα το HBO Max και τo διαδίκτυο παραληρεί.

Δύο χρόνια μετά το τέλος του Game of Thrones, ο φανταστικός κόσμος του George R.R. Martin, επιστρέφει στη μικρή οθόνη, με το House of the Dragon να βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες στους φανατικούς θαυμαστές της σειράς-φαινόμενο.

Η πλοκή του House of The Dragon διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του GoT και αφηγείται τη δυναστεία του θρυλικού Οίκου των Targaryen, πρώτων βασιλιάδων του Kings Landing, οι οποίοι κυβέρνησαν στο Westeros, προτού αναλάβει ο Robert Barratheon και φτάσουμε στα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Game of Thrones.

Στη σειρά των δέκα επεισοδίων συμμετέχει ένα λαμπερό cast, συμπεριλαμβανομένων των Paddy Considine (Βασιλιάς Viserys Targaryen), Matt Smith (Πρίγκιπας Daemon Targaryen), Emma D’Arcy (Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen) και Rhys Ifans (Otto Hightower). Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο στην Κορνουάλη, στο μικρό νησί Mount’s Bay, και στην παραλία του Holywell Bay.

«Θεοί, βασιλιάδες, φωτιά και αίμα. Δεν μας έκαναν τα όνειρα βασιλιάδες, οι δράκοι μας έκαναν», ακούγεται να λέει στο ολόφρεσκο teaser trailer ο πρίγκιπας Daemon Targaryen (Matt Smith). Φυσικά, βλέπουμε επίσης τον Σιδηρούν Θρόνο, κονταρομαχίες, ξιφομαχίες, πολλές εικόνες με τα χαρακτηριστικά άσπρα μαλλιά των Targaryen και μόλις μια μικρή νύξη σε δράκους.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πρόκειται για προϊόν συνεργασίας των George RR Martin και Ryan Condal (Colony) με τον εκτελεστικό παραγωγό και σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, ο οποίος σκηνοθέτησε πολλά εμβληματικά επεισόδια του Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένων των The Battle of the Bastards και The Long Night.

Και μπορεί το πρώτο teaser trailer να μην αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή της σειράς, ωστόσο, επιβεβαιώνει το εντυπωσιακό cast της. Όσο για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα; Σύμφωνα με τo HBO, το House of The Dragon θα το δούμε μέσα στο 2022.

Το House of the Dragon είναι μόνο η αρχή, καθώς αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης συνεργασίας του HBO με τον George R.R. Martin, με το δίκτυο ήδη να ετοιμάζει πολλαπλές live action σειρές, όπως και animated spin-offs για τους λάτρεις του είδους.

Μέχρι τότε παίρνουμε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας το πρώτο teaser trairel του House of the Dragon