ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

House of Fame: Πώς υποδέχτηκε το Twitter την πρεμιέρα και ο παίκτης που θα μας απασχολήσει

Άνοιξε τις πύλες της η μουσική Ακαδημία του νέου reality του ΣΚΑΪ, “House of Fame L’ Academia”, και οι συμμετέχοντες σε αυτό είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μαθήματα φωνητικής, χορού και στιλ πριν βρεθούν κάθε Παρασκευή να τραγουδούν live διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Με το καλησπέρα σας, ένα γνώριμο πρόσωπο εμφανίστηκε στην οθόνη μας, από τις αλλοτινές εποχές των πρώτων ελληνικών reality αυτού του είδους, ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ως διευθυντής της Ακαδημίας υποδέχτηκε τους παίκτες του reality και τους εξήγησε τι θα συναντήσουν στη ζωή τους στο σπίτι του “House of Fame”.

Μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο, τους παίκτες υποδέχτηκε και το Twitter. Καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την προβολή του “Big Brother“, όλοι αναγνώρισαν το σπίτι του προηγούμενου reality που έχει ανακαινιστεί για να φιλοξενήσει την νέα μουσική Ακαδημία του “House of Fame”.

Το “House of Fame” εκτός από το ντεκόρ του και τη σύνδεσή του με το “Big Brother” λόγω ακριβώς του σπιτιού, σχολιάστηκε και για τη «βαριά» κληρονομιά του στον χώρο των reality shows. Πολλοί ήταν εκείνοι που θυμήθηκαν το “Fame Story”, την Άσπα, τη Φωτεινή και τα άλλα παιδιά.

Φυσικά από το «στόχαστρο» του Twitter δεν ξέφυγαν ούτε κάποιοι από τους παίκτες του “House of Fame L’ Academia“. Συνολικά το “House of Fame La Academia” φιλοξενεί 17 παίκτες. Ο 28χρονος Γιάννης Αρβανιτίδης, ο 30 ετών Άρης Βανταράκης, ο 32χρονος Θέμης, η 22 ετών Μαριάννα Κάρα, η 26 ετών Βένια Καραγιαννίδου, η 19χρονη Αλεξάνδρα Κολαΐτη, η 29χρονη Χρύσα Μαλακόζη, η 27χρονη Άλεξ Μαντή, η 18 ετών Κόνη Μπιζιντή, η 33ετών Αναστασία Μπίσυλα, ο 30 ετών Γιώργος Ντίνος, ο 22 ετών Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η 22 ετών Έλενα Ροϊνού, ο 24χρονος Γιώργος Σπετσιώτης, η 30χρονη Πηνελίπη Τσιακυρίδου, ο 27 ετών Obi και ο 26 ετών Jimmy Sion θα διαγωνίζονται κάθε Παρασκευή στα Live του “House of La Academia”.

Η κριτική επιτροπή που θα αποφασίζει για τις επιδόσεις τους στα Live αποτελείται από τους Καίτη Γαρμπή, Φοίβο, Γιώργο Αρσενάκο και Γιάννη Πλούταρχο, ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει η Ελένη Φουρέιρα.

Ανάμεσά τους και ένας παίκτης που θα μας απασχολήσει πολύ. Το Twitter σχολίασε θετικά τόσο την παρουσίασή του μπροστά στους δασκάλους της Ακαδημίας (Πέννυ Μπαλτατζή, Chali Jenkings, Al Gika και φυσικά τον Πάνο Μεταξόπουλο), όσο και την προσωπικότητά του όπως φάνηκε ήδη από το πρώτο επεισόδιο.

Ο λόγος για τον Θέμη, ο οποίος θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα δούμε να κάνει drag show σε ελληνικό reality. Ο Θέμης έχει συστηθεί στο κοινό ως drag queen με το όνομα Holly Grace.

«Στη ζωή του είναι ο Θέμης, η καλλιτεχνική του προσωπικότητα είναι η Holly Grace. Είναι ένα παιδί όπως όλα τα παιδιά, αλλά όταν βγαίνει στη σκηνή μεταμορφώνεται σε Holly Grace. Με ιντριγκάρισε πολύ η σκέψη και η ιδέα. Μέσα από τον Θέμη εκπροσωπείται ένα μεγάλος κοινό και εμένα με ιντριγκάρισε το καλλιτεχνικό του πράγματος και όχι το οπτικό», είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος για εκείνον στην εκπομπή “Love It”.

Ο Θέμης σύμφωνα με τις συστάσεις του που παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο του “House of Fame La Academia” γεννήθηκε στη Λάρισσα και είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Από μικρή ηλικία βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των σπουδών του, λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας την οποία αποκάλυψε στους γονείς του στα 17 του. Οι γονείς του είναι το απόλυτο στήριγμά του.