ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

House Of Fame La Academia: Οι καθηγητές έκπληξη (ή και όχι) στο νέο μουσικό reality του ΣΚΑΪ

Η παρουσιάστρια των live concerts, Ελένη Φουρέιρα.

Το νέο μουσικό reality της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Το “House of Fame” με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα, έχει εξασφαλίσει τέσσερα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, για την κριτική του επιτροπή. Οι Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος και Φοίβος θα κρίνουν τους συμμετέχοντες στο show μετά από κάθε live concert τις Παρασκευές και θα υποδεικνύουν ποιοι τρεις υποψήφιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που θα έχει τον τελευταίο λόγο, για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Όπως προδίδει και το πλήρες όνομα του νέου μουσικού reality του ΣΚΑΪ, “House of Fame La Academia”, οι συμμετέχοντες σε αυτό θα σπουδάσουν στην μουσική ακαδημία που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του show. Επιπλέον θα γίνουν και συγκάτοικοι. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: «Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του House of Fame La Academia με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα».

«Οι σπουδαστές θα ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες. Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας», αναφέρει στη συνέχεια η ανακοίνωση του σταθμού για το House of Fame.

House of Fame H κριτική επιτροπή του House of Fame.
H κριτική επιτροπή του House of Fame.

Κι αν αναρωτιέσαι για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την Ακαδημία του House of Fame, ο τηλεοπτικός σταθμός μόλις τα ανακοίνωσε. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά θα βρεις και μία σταθερή αξία των reality show χορού και τραγουδιού στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Ο Πάνος Μεταξόπουλος αναλαμβάνει διευθυντής της Ακαδημίας.

Αναλυτικά τα πρόσωπα της Ακαδημίας του House of Fame

House of Fame Τα πρόσωπα της Ακαδημίας.
Τα πρόσωπα της Ακαδημίας.

Διευθυντής: Πάνος Μεταξόπουλος
Είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση! Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην τηλεόραση. Είναι επικοινωνιακός, ευαίσθητος σε προσωπικά θέματα αλλά και αυστηρός όταν πρέπει. Θα βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών για να τους ενθαρρύνει και να τους βοηθήσει να έχουν την καλύτερη απόδοση.

Υπεύθυνη φωνητικής τοποθέτησης: Πέννυ Μπαλτατζή
Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο που θα βοηθάει τους σπουδαστές στην ερμηνεία του κάθε τραγουδιού μέσα από μαθήματα φωνητικής.

Χορογράφος: Chali Jennings
Η Αμερικανίδα χορογράφος που έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως όπως Justin Timberlake, Black Eyed Peas, Maroon 5 είναι εκείνη που θα αναλάβει την προετοιμασία των σπουδαστών όταν θα ερμηνεύουν τραγούδι που απαιτεί χορό.

Style Expert: Al Giga
Είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με κορυφαία περιοδικά μόδας, Οίκους μόδας αλλά και για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που έφερε στην Ελλάδα την πρωτιά στην Eurovision. Ο διεθνούς φήμης style expert θα έχει την επιμέλεια της εμφάνισης του κάθε σπουδαστή επάνω στη σκηνή.

Health & Wellness Coach: Δώρα Παντέλη
Η αθλητικογράφος, παρουσιάστρια και Κλινική Ψυχολόγος θα είναι υπεύθυνη για τη σωστή διατροφή, την σωματική άσκηση και την ευεξία των σπουδαστών.

Όσο για το έπαθλο του νικητή αυτό είναι ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records.

Πρεμιέρα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στις 17.15 στο ΣΚΑΪ,