ΜΟΥΣΙΚΗ

Harry Styles: Το νέο videoclip έχει γεύση καρπούζι και πάμε (όχι) όλοι μαζί σε μια παραλία

Invision/AP Joel C Ryan

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την άνοιξη και μπούμε στο καλοκαίρι, οι καλλιτέχνες ανοίγουν τον δρόμο και όλα προμηνύουν ότι θα είναι ένα αρκετά χορευτικό καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν το timing είναι το σωστό, εφόσον όλα θα γίνονται από απόσταση, αλλά δεν βαριέσαι. Αρκεί που φτιάχνει η διάθεση.

Μετά τη Lady Gaga και το full dance “Chromatica” που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα, παίρνει τη σκυτάλη ο Harry Styles και σου ανοίγει την ψυχούλα με το “Watermelon Sugar”. Αν και το τραγούδι αυτό ανήκει στον δίσκο του 2019, “Fine Line”, είναι σίγουρα επίκαιρο. Ή και όχι, έχω μπερδευτεί.

Με πικάντικο στίχο και υπονοούμενο, μπορεί και να είναι ο φετινός καλοκαιρινός ύμνος των one- night stands.  Αν και σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε κάτι τέτοιο. Τηρούμε τις αποστάσεις και μένουμε ασφαλείς. Και ο ίδιος ο Harry Styles δηλαδή σου λέει να μην δοκιμάσεις τίποτα από αυτά που θα δεις στο videoclip του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για το στοματικό σεξ, και είναι απολύτως ξεκάθαρα στο videoclip.Αν και στην εισαγωγή λέει ότι αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο στο άγγιγμα.

Το super καλοκαιρινό videoclip του Harry Styles

Φιλιούνται αγκαλιάζονται και τρώνε καρπούζια και φράουλες σαν την «Ελληνίδα στο χαρέμι». Ένα videoclip που ίσως σε κάνει να πάρεις τηλέφωνο όλους σου τους φίλους και να τους πεις «θυμάστε εκείνο το beach party που είχαμε κάνει τότε στην Αντίπαρο»; Δεν ξέρουμε πώς θα κυλήσει το φετινό καλοκαίρι, αλλά θα είναι σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Μέχρι τότε, έχουμε τουλάχιστον τη μουσική, τον ήχο της θάλασσας και καρπούζι στο ψυγείο. Ή και σε μία (όχι συνωστισμένη) παραλία.