ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Happy Day”: Εκτός εκπομπής σχεδόν σύσσωμο το πάνελ

«Δεν ξέρω αν θα είμαι στο “Happy Day”. Έχουμε κάποιες συζητήσεις να κάνουμε με τον σταθμό», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» του Open. Αυτή την υπόνοια σχολίασε στη συνέχεια η ομάδα της εκπομπής του Open. Μεταφέροντας το δικό της ρεπορτάζ η δημοσιογράφος Χριστιάννα Κοχλατζή, αποκάλυψε ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν είναι το μόνο πρόσωπο από την δοκιμασμένη ομάδα του “Happy Day” που θα μείνει εκτός της ομάδας.

Το “Happy Day” θα υποστεί ριζικές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων, σύμφωνα με την εκπομπή του Open. Εκτός της εκπομπής θα βρεθεί όλη η ομάδα που βρισκόταν φέτος μπροστά από τις κάμερες, δηλαδή ο Χάρης Χριστόπουλος, η Μαρία Αντωνά και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. Στη θέση της θα παραμείνει μόνο η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου. Όπως συζητήθηκε πρόκειται μάλλον για μία προσπάθεια ανανέωσης της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αλλαγή ώρας για το Happy Day

Με αφορμή την ανακοίνωση του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη, για τη συνεργασία τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, την αλλαγή που θα συμβεί στο πρόγραμμα του καναλιού, που θα αλλάξει και την ώρα προβολής του “Happy Day”.

«Το καταλάβατε και εσείς βέβαια. Η εκπομπή η δική μας θα τελειώνει 11. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε το σενάριο το Happy Day να πάει 8 με 10, ή να παραταθεί μισή ώρα. Ο σταθμός αποφάσισε να μεγαλώσει μισή ώρα και να δίνει μια γερή πάσα στην Ελεονώρα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, θα φύγω σε λίγες ημέρες για διακοπές. Θα περάσει αυτή η χρονιά που θα πάει. Δεν θα απαλλαγείτε από μένα εύκολα. Θέλω να ευχαριστήσω το ΣΚΑΪ για τη συνεργασία μας», είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο παρουσιαστής που φέτος εμφανιζόταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, θα επιστρέψει στην ομάδα του Happy Day. Το συμβόλαιο του Δημήτρη Παπανώτα με τον ΣΚΑΪ ήταν για έναν χρόνο και στο τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν δέχτηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κρούση από τον Alpha να επιστρέψει στη θέση του στο “Happy Day”.