ΜΟΥΣΙΚΗ

H σαρωτική επιστροφή της Adele με το Easy on Me: Εκατομμύρια views και μία εξομολόγηση για τον χωρισμό

Adele/Instagram

Tο απόλυτο comeback κάνει η Adele μετά από έξι χρόνια απουσίας στη δισκογραφία. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το single με τίτλο «Easy on me» και οι θαυμαστές της παραληρούν.

Ακριβώς όπως το είχε υποσχεθεί πριν από λίγες μέρες, με ένα teaser video, η Adele, κυκλοφόρησε επίσημα ένα νέο τραγούδι, το οποίο την τοποθετεί και πάλι πίσω στο παιχνίδι. Το κομμάτι Easy on Me συγκέντρωσε πάνω από 16 εκατομμύρια views σε μερικές ώρες, μόνο στο ΥouTube και τα σχόλια είναι άπειρα.

Η μεγάλη επιστροφή της Adele

Έξι χρόνια μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ 25, με το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία, η Adele κάνει το απόλυτο comeback στη δισκογραφία, μία επιστροφή που περιμένουν πώς και πώς οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Το Easy On Me είναι το πρώτο single από το άλμπουμ 30 που θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Στο Easy on me η Adele διηγείται την προσωπική της ιστορία μετά το διαζύγιό της από τον Simon Koneckiτο 2019 και μιλά για την απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει τον εαυτό της για να λειτουργήσει η σχέση, ενώ ζητάει από τον σύντροφό της να αναγνωρίσει την προσπάθειά της μέχρι το τέλος. Μέχρι που τελικά παραδίνεται στην αποτυχία. Η χροιά και η ατμόσφαιρα του κομματιού θυμίζει το Hello, είναι όμως πολύ πιο ώριμη και ειλικρινής. «Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά ν’ ακούσουν οι άνθρωποι τη δική μου πλευρά της ιστορίας, αυτή τη φορά» είπε η Adele σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue.

Adele: «Στα 30 μου η ζωή μου κατέρρευσε»

Η Adele πόζαρε στο φακό του Steven Meisel και αυτή ήταν η πρώτη φορά που η βρετανική και αμερικανική Vogue φιλοξένησαν ταυτόχρονα την ίδια cover star. «Ένιωσα ότι εξαφανιζόμουν στο φακό της κάμερας» δήλωσε η Adele για τις φωτογραφίσεις που έκανε, ενώ τόνισε πώς πλέον ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει και τι είναι αυτό που δεν θέλει. Στη συνέντευξή της, η ερμηνεύτρια μίλησε για την αλλαγή στο σώμα της, το διαζύγιό της, τον γιο της, αλλά και τον νέο της σύντροφο, τον Rich Paul.

 

Αποκάλυψε ότι ελπίζει πως το νέο της άλμπουμ, στο οποίο τραγουδά για το διαζύγιό της, θα βοηθήσει τον γιο της, Angelo, να καταλάβει σε λίγα χρόνια τι συνέβη μεταξύ των γονιών του. «Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές και αθώες ερωτήσεις, στις οποίες απλώς δεν είχα απάντηση. Όπως “γιατί δεν μπορείτε να είστε ακόμα μαζί;”».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί. Ένα απόσπασμα από αυτές ακούγεται στο άλμπουμ. «Απλώς ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του δίσκου, όταν είναι στα είκοσι ή τα τριάντα του, ποιος είμαι και γιατί επέλεξα να διαλύσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας τη δική μου ευτυχία. Τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο μερικές φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

Παράλληλα, ανέφερε ότι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, τρόμαξε. «Οι άνθρωποι ήταν παντού, προσπαθούσαν να πάρουν ιστορίες, και εγώ απλά το μισούσα. Ντράπηκα. Πραγματικά ντράπηκα. Αυτό το πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι να λειτουργήσει. Έχουμε εκπαιδευτεί ως γυναίκες να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ακόμη και από τις ταινίες που βλέπαμε όταν ήμασταν μικρές. Εκείνη τη στιγμή μου ράγισε την καρδιά, αλλά στην πραγματικότητα το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον τώρα».