ΜΟΥΣΙΚΗ

Το μεγάλο comeback της Adele: Μια (μικρή) πρώτη γεύση από το νέο της τραγούδι

instagram.com/adele/

Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που η Adele κυκλοφόρησε την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, όμως τώρα φαίνεται πως νιώθει έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή και μας δίνει μια πρώτη γεύση με την τελευταία της ανάρτησή στα social media.

Οι θαυμαστές της πολυβραβευμένης βρετανίδας τραγουδίστριας, περίμεναν αρκετά χρόνια για ένα νέο τραγούδι της, αφού το τελευταίο της άλμπουμ της Adele, με τίτλο «25», κυκλοφόρησε το 2015.

«Easy On Me – 15 Οκτωβρίου» έγραψε στους λογαριασμούς της στα social media η 33χρονη σταρ, δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων.

Σε αυτό, την βλέπουμε να βάζει μία κασέτα με τον τίτλο του τραγουδιού – «Easy on Me» – στο στέρεο αυτοκινήτου. Την ώρα που οδηγεί και ενώ ακούγεται μια μελωδία από πιάνο, ο αέρας παίρνει τις παρτιτούρες που βρίσκονται στο αυτοκίνητο της και οι νότες σκορπίζουν στον αέρα.

Αν και λίγα είναι γνωστά για τη νέα δισκογραφική δουλειά της Adele, οι θαυμαστές της έχουν ήδη αρχίσει να ενώνουν τις τελείες. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι άλλωστε το γεγονός ότι, μια σειρά από διαφημιστικές πινακίδες εμφανίστηκαν σε διάφορες περιοχές του πλανήτη -Αγγλία, Αυστραλία, Βόρεια Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Μαλαισία, Μεξικό, Νότια Κορέα, Ολλανδία Σιγκαπούρη, Σκωτία, Σουηδία και Φιλιππίνες-, που έγραφαν τον αριθμό «30»; Ίσως καθόλου τυχαίο.

Αρκετοί από τους θαυμαστές της Adele υποστηρίζουν πως το «30» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ, καθώς ακολουθεί τη λογική των προηγούμενων δισκογραφικών δουλειών της («19», «21» και «25»). Ταυτόχρονα, πολλοί είναι και εκείνη που υποστηρίζουν ότι η δημιουργία του νέου της δίσκου, ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια ήταν 30 ετών, πριν το διαζύγιο με τον σύζυγό της, Simon Konecki το 2019.

Ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα, είναι ότι περιμένουμε με ανυπομονησία το ολοκληρωμένο μουσικό βίντεο για το «Easy on Me» στις 15 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, θα παίζουμε στο repeat αυτό το σύντομο κλιπ.

Δείτε παρακάτω το teaser video του νέου τραγουδιού της Adele: