ΓΑΜΟΣ

H πρόταση γάμου που έγινε viral στα social media

Όλα έγιναν την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Paul Wolfe έκανε πεζοπορία στο Columbia River Gorge στο Oregon όταν παρατήρησε έναν άντρα γονατισμένο μπροστά από την καλή του να της κάνει πρόταση γάμου στην κορυφή ενός βουνού.

Η αντίδραση του Paul; Να βγάλει το κινητό του και να αποθανατίσει τη στιγμή.

Η φωτογραφία αυτή πολύ γρήγορα έκανε το γύρο των social media και δημιούργησε ένα ρομαντικό χαμούλη στο Instagram και στο Facebook. Ο Wolfe μέσω του Reddit έψαξε να βρει το ζευγάρι, γράφοντας: “προσπαθώ να βρω το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε την ημέρα των ευχαριστιών στο Munra Point στο Oregon για να τους δώσω τη φωτογραφία”.

Μέσα σε μία ώρα το post του ήταν No. 1 στην κεντρική σελίδα του Reddit, ενώ μέσα σε πέντε ώρες ο υποψήφιος γαμπρός επικοινώνησε μαζί του. Το όνομα αυτού Alex Gensitskiy.

“Ένας φίλος μου είδε στο internet της φωτογραφία και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως η πρόταση γάμου μου έχει γίνει viral και με ψάχνουν”, δήλωσε ο γαμπρός.

Με τη σειρά της η νύφη Katie Verkovod (η οποία προφανώς και είπε το μεγάλο “ναι” – φαντάσου πόσο fail θα ήταν αν έλεγε όχι) δήλωσε συγκινημένη. “Έπιασε μία αυθεντική αυθόρμητη στιγμή. Είναι μία υπέροχη ανάμνηση”.

Όλα του γάμου εύκολα στο Ladylike

10 πρωτότυπες ιδέες για το γάμο σου

Επιχείρηση καλεσμένοι. Πώς φτιάχνουμε τη λίστα