ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Μαρία Κίτσου κάνει spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»

ΑΝΤ1

Η Μαρία Κίτσου από αγαπημένη θεατρική ηθοποιός έχει γίνει το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς. Η ηθοποιός υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελένης Σταμίρη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Τη σειρά, εκτός από τον κόσμο την έχει αγαπήσει και η ίδια η Μαρία Κίτσου. Στις συνεντεύξεις της μιλά για τη σειρά με τα καλύτερα λόγια. Ενίοτε κάνει και spoiler.

Το ίδιο έκανε και πολύ πρόσφατα μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα του «Πρωινού». Η Μαρία Κίτσου, που προετοιμάζεται για την παράσταση «Μακμπέθ» του Εθνικού Θεάτρου, μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τη συμμετοχή της στη σειρά. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος υποδύεται και τον Μακμπέθ. Η Μαρία Κίτσου είναι η θεατρική Λαίδη Μακμπέθ. Ωστόσο κυρίως μίλησε για την τηλεοπτική Ελένη Σταμίρη.

«Πέρασα από 4 οντισιόν για το ρόλο. Με είδε 4 φορές ο Λευτέρης. Σίγουρα ήθελαν ένα πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο, αλλά είδαν κι άλλες πρωταγωνίστριες και κατέληξαν τελικά σε εμένα», είπε η Μαρία Κίτσου.

«Αγαπώ πολλά πράγματα στην Ελένη. Μου θυμίζει σε πολλά τον εαυτό μου. Μου θυμίζει τη μάνα μου που είναι πολύ δυναμική. Έχω πάρει στοιχεία της μάνας μου για το ρόλο της Ελένης. Είναι δυναμική, σκληρή και δίκαιη. Μου αρέσει η δικαιοσύνη της Ελένης, μου αρέσει ότι θα θυσιαστεί, μου αρέσει πολύ που περίμενε τόσα χρόνια τον πρώτο της έρωτα. Το βρίσκω πολύ ρομαντικό. Έχει τόσες αντιφάσεις αυτός ο χαρακτήρας», σημείωσε για τον χαρακτήρα που παίζει στη σειρά.

Στο δίλημμα Λάμπρος ή Θωμάς η Μαρία Κίτσου απάντησε πως λόγω ρομαντισμού πιστεύει ότι η Ελένη θα πρέπει να καταλήξει με τον πρώτο, ανεκπλήρωτο έρωτά της. Αλλά, υπάρχει και αλλά. «Έχουμε δει αρκετές κακές πλευρές του Θωμά και νομίζω έχουμε επηρεαστεί. Αυτό θα αλλάξει. Ο Θωμάς την αγαπάει την Ελένη, πρώτη φορά στη ζωή του έχει αγαπήσει», είπε.

Κι ύστερα ήρθαν τα spoiler

«Όχι, η Ελένη δεν θα φορέσει δαχτυλίδι. Δεν είναι γραφτό της μέχρι εκεί που έχω διαβάσει», απάντησε η Μαρία Κίτσου ο χαρακτήρας της οποίας αναμένεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Θωμά Κυπραίο, που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου. «Συγκατοίκηση, συγκατοίκηση δεν θα κάνει», σημείωσε και μετά η κουβέντα ήρθε στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Δρόσως την οποία επιβεβαίωσε η ηθοποιός.

«Η Ελένη θα αποκτήσει ανηψάκι από τη Δρόσω. Άσε, με πίκρανε πολύ αυτό το παιδί, δεν το περίμενα. Αυτές οι καταστάσεις είναι μη σου τύχει», είπε γελώντας. Ενώ για το ποιος θα μεγαλώσει το παιδί της Δρόσως η Μαρία Κίτσου είπε πώς: «Η Ελένη δεν θα το μεγαλώσει μέχρι εκεί που έχω διαβάσει. Θα μείνει θεία».