ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αποκάλυψη Στάνκογλου για σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες»

ΑΝΤ1

Το Twitter παραλήρησε με την ερμηνεία του Γιάννη Στάνκογλου στις «Άγριες Μέλισσες» στη σκηνή flashback με τον γιο του Νέστορα. Ο Θωμάς Κυπραίος βασανίστηκε από του συμμάχους του και στη συνέχεια υπήρξε συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Μετά από συζήτηση με τον Νέστορα ανακαλύπτει πως εκείνος είναι ο δολοφόνος του γιου του. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV O’ Clock αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συγκεκριμένης σκηνής.

«Είναι μια δική μου προσπάθεια. Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές. Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή το ότι ο Κυπραίος όταν τον σκοτώνει, τον λύνει και τον αγκαλιάζει.

Μου βγήκε και το δούλεψα κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο ήρωας, ο Κυπραίος, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου

Στο 52:25 η συγκλονιστική σκηνή της αποκάλυψης.

Και με τις τύψεις τι θα γίνει Θωμά Κυπραίε; Η σχέση που δημιουργεί ο Θωμάς με τον Νέστορα γίνεται όλο και πιο στενή. Θα μάθει άραγε ο Νέστορας για το παρελθόν του Θωμά; Κι αν μάθει θα τον συγχωρέσει;

«Το αν λυτρωθεί εξαρτάται από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη γιατί και ο καθένας έχει τη δική του σκέψη για το τι ακριβώς μπορεί να είναι η λύτρωση για αυτόν τον άνθρωπο.

Οπότε θα δείξει η συνέχεια. Είναι δύσκολο, βέβαια, να λυτρωθεί ένας τέτοιος χαρακτήρας αλλά, ναι, το θέμα είναι πού θα σε πάει η ζωή. Πού θα σε πάει η πένα της Μελίνας αυτή τη στιγμή, η οποία είναι πολύ καλή, είναι εξαιρετική», ανέφερε.