ΣΠΙΤΙ

H Jessica Alba έχει στο Beverly Hills το σπίτι των ονείρων σου

Η Jessica Alba και ο σύζυγός της, Cash Warren Invision/AP Evan Agostini

Το ανακαινισμένο σπίτι της Jessica Alba βρίσκεται στο Beverly Hills και κόστισε 6 εκατομμύρια ευρώ. Πολλά θα μου πεις αλλά όταν το δεις θα πεις κι εσύ «χαλάλι». Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μίξη καλαισθησίας και άνεσης καθώς στο σπίτι διαμένει η ίδια, ο σύζυγός της και τα τρία τους παιδιά.

Τον Ιανουάριο του 2019, η Jessica Alba, ηθοποιός και συν-ιδρύτρια του brand The Honest Co., επέλεξε για τα 40ά γενέθλια του συζύγου της Cash Warren να διοργανώσει ένα πάρτι καλωσορίσματος στο νέο τους σπίτι.

Το παλιό σπίτι της Alba βρισκόταν λίγα τετράγωνα πιο κάτω, οπότε τη γειτονιά την ήξερε πολύ καλά. Ήθελε να μην απομακρυνθεί έτσι όταν ξεκίνησε η αναζήτηση ενός σπιτιού με περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη αυλή, έψαχνε εκεί γύρω.

«Θέλαμε ένα μέρος, όπου θα βλέπαμε τα παιδιά μας να παίζουν και να μεγαλώνουν», ανέφερε η Alba στο περιοδικό Architectural Digest.

Η διακόσμηση

Το ζευγάρι βρήκε το σπίτι που έψαχνε απ’ την πρώτη κιόλας μέρα της αναζήτησής τους, με την Alba να δηλώνει ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και μέσα στα πρώτα 20 λεπτά ήξερε ότι αυτό είναι ακριβώς που ψάχνουν.

Έμπνευση για τη διακόσμηση αποτέλεσε το σπίτι της μητέρας του Warren στην Προβηγκία. Η Alba ανέφερε πως στο Instagram είχε φτιάξει έναν πίνακα με φωτογραφίες σπιτιών στη γαλλική επαρχία αλλά και διαμερισμάτων στο Παρίσι.

Οι γαλλικές πινελιές στη διακόσμηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν.
Δεύτερη πηγή έμπνευσής το σπίτι της Ellen DeGeneres και της Portia de Rossi στο Beverly Hills.

Καλώς σε βρήκαμε Jessica

H Alba και ο Warren γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Fantastic Four, το 2004 και παντρεύτηκαν και έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους κοριτσάκι, τη Honor, το 2008. Το 2011 υποδέχτηκαν τη δεύτερη κορούλα τους, Haven, ενώ την Πρωτοχρονιά του 2017 έφεραν στον κόσμο το μικρότερο μέλος της οικογένειας, τον γιο τους Hayes.