ΣΠΙΤΙ

Το σπίτι της Jennifer Aniston στο Los Angeles θα σου πάρει τα μυαλά

@2021 Invision/AP Jordan Strauss

Πόσα; Πολλά. Για την ακρίβεια 21 εκατομμύρια δολάρια στοίχισε το σπίτι που αγόρασε η Jennifer Aniston το 2011 στο Los Angeles. Και τι να διαλέξεις δεν ξέρεις. Εσωτερικό ή εξωτερικό;

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να είμαι διακοσμήτρια. Λατρεύω την όλη διαδικασία. Υπάρχει κάτι όμορφο στο να διαλέγεις τα υφάσματα και τις επιφάνειες που σου ταιριάζουν» ανέφερε σε συνέντευξή της η Jennifer Aniston. Η ίδια επιμελήθηκε το ονειρεμένο σπίτι της στο Bel Air.

Χτίστηκε το 1965 από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones και η Aniston συνεργάστηκε με τον αρχιτέκτονα Stephen Shadley προκειμένου να του δώσει ακριβώς τον χαρακτήρα που ήθελε. Σκοπός της να αποπνέει το οίκημα μία αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας με το εξωτερικό περιβάλλον να παίζει καθοριστικό ρόλο και για στη διαμόρφωση του εσωτερικού.

Ξεχωρίζουν οι χειροποίητες ταπετσαρίες, ο κεντρικός γυάλινος πολυέλαιος Murano και οι γιαπωνέζικες αντίκες. Το γραφείο της είναι το σημείο του σπιτιού που αγαπά ιδιαίτερα. Οι δύο δερμάτινες πολυθρόνες στο χρώμα του καφέ είναι μία εξαιρετική επιλογή. Τα ξύλινα πατώματα του σπιτιού φτιάχτηκαν από τα πεσμένα δέντρα που βρέθηκαν στη γύρω περιοχή.

Το μπάνιο στο οποίο χαλαρώνει έχει ξεκάθαρες αναφορές από χαμάμ. Σκούρα πλακάκια, χαμηλός φωτισμός και διάσπαρτα αναμμένα κεριά. Περάστε, καθίστε, ξεχάστε όλα σας τα προβλήματα (έστω για 20 λεπτά).