ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γρηγόρης Γκουντάρας- Ναταλί Κάκκαβα: Το όνομα και το trailer της νέας τους εκπομπής, εκτός από το Big Brother

Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης

Το Big Brother επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα στις αλλαγές της εκπομπής, συγκαταλέγεται και η αλλαγή των ονομάτων που θα βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασής της.

Στη θέση του Χάρη Βαρθακούρη και του Ανδρέα Μικρούτσικου, λοιπόν, – θέση που θα αναλάμβανε ο Γιώργος Τσαλίκης -, μπαίνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι εκτός από τον δεύτερο κύκλο του Big Brother, θα αναλάβουν τα ηνία ακόμα μίας εκπομπής. Και κάπως έτσι, το ζευγάρι στην τηλεόραση και την πραγματική ζωή, έναν χρόνο μετά τη συνεργασία τους με το Open με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», θα βρεθούν και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό.

Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: Οι δυο εκπομπές που θα παρουσιάσουν

Το δεύτερο τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα αναλάβουν οι δυο παρουσιαστές είναι τρίωρη ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται τα σαββατοκύριακα. «Όλα γκουντ» είναι ο τίτλος του νέου εγχειρήματος, ενώ το επίσημο trailer βρίσκεται ήδη στον αέρα.

«Το ‘’Όλα Γκουντ’’,είναι το νέο μας στοίχημα,το νέο μας παιδάκι, αυτό που θα θέλαμε ως έκφραση να βρίσκεται στα χείλη όλων μας. Δυστυχώς τώρα περνάμε δύσκολα όμως θα κάνουμε τα πάντα ώστε το 3ωρο ραντεβού μας κάθε Σ/Κ στον ΣΚΑΪ να επιβεβαιώσει τον τίτλο. Ναταλάκι μου γερά με υγεία και χαμόγελα. #ολα_γκουντ», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram, ανακοινώνοντας με τη σειρά του το τηλεοπτικό βήμα στο πλευρό της συζύγου του.

Η συναισθηματική ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

Με τη σειρά της, η Ναταλί Κάκκαβα εξέφρασε τα δικά της συναισθήματα για το Big Brother, το οποίο θα παρουσιάζει στο πλευρό του συζύγου της την ερχόμενη σεζόν.

«Ζευγάρι στη ζωή.. Τώρα ζευγάρι και στην παρουσίαση του αγαπημένου μας Γρηγόρη Γκουντάρα. Μία πρόκληση για εμάς που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε αλλά και μια υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να περάσετε καλά μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την καθημερινή μας επαφή και σας νιώθω όλους την δικιά μου μεγάλη παρέα. Δεν ξέρετε λοιπόν πόση χαρά νιώθω που ήδη μας στέλνετε τόσα μηνύματα αγάπης. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και πάμε να πούμε όλοι μαζί. HELLO BiG BROTHER», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.