ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιώργος Τσαλίκης κατά ΣΚΑΪ: «Έχω πάρει τη νομική οδό και θα δικαιωθώ»

Instagram.com/tsalikisgiorgos

Τη νομική οδό φαίνεται πώς θα ακολουθήσει το θέμα της συνεργασίας που ετοίμαζαν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ, κι αυτές ίσως είναι οι τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή για το θέμα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφοντας στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες, από επαγγελματικό του ταξίδι στην Αυστραλία, ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ότι θα συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ και θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του “Big Brother”. Βιάστηκε να μιλήσει ως φαίνεται καθώς το κανάλι δεν είχε προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση ως τότε.

Κάπως έτσι ο ΣΚΑΪ αποφάσισε τελικά να μην προχωρήσει αυτή η συνεργασία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρόλο που υπήρχε το ενδεχόμενο συνεργασίας, ο ΣΚΑΪ θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του τραγουδιστή οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Κι η πραγματικότητα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, είναι ότι δεν έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις στις οποίες ο παρουσιαστής ανακοινώνει τα σχέδιά του πριν το κάνει το κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί. Το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Ιουνίου, ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μιλήσει κατά του σταθμού αναρτώντας ένα video το οποίο τον δείχνει να υπογράφει το συμβόλαιο του, όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, με τον ΣΚΑΪ.

«Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του big brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανα γελάνε, όλα αυτά παίζουν στη ζωή. Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος», ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Κι ενώ πλέον ο λόγος περνά στους νόμιμους εκπρόσωπους των δύο πλευρών για να λυθούν οι διαφορές τους, ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε δηλώσεις για το ζήτημα στις κάμερες των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών.

«Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν πολύ αληθινός. Πορεύομαι με την αλήθεια στη ζωή μου. Ποτέ δεν λειτουργώ αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος συνετός και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο κι είμαι προσεκτικός και φειδωλός γιατί είναι η πρώτη μέρα. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Τις επόμενες ημέρες θα τα μάθετε όλα», σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν μου πρότειναν κάτι άλλο από το Big Brother. Εφόσον πάρω τη νομική οδό, αυτό που θέλω και θα γίνει, είναι να δικαιωθώ. Όλα τα είχα διαβάσει για τα δημοσιεύματα σε σχέση με άλλους παρουσιαστές, όλα μαθαίνονται εδώ που ζούμε. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όπως λέει και το τραγούδι, ούτε τα άσχημα ούτε τα ωραία. Να έχετε υπομονή για την συνέχεια», κατέληξε ο τραγουδιστής.