ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Το Twitter ενοχλήθηκε με τις τρίχες στις μασχάλες, επιβεβαιώνοντας αυτά που ήδη ξέραμε

Instagram.com/gntmgr

Οι auditions συνεχίστηκαν για ακόμα μία βδομάδα στο set του GNTM, με τα υποψήφια μοντέλα να προσπαθούν να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ανάμεσα στα highlights του επεισοδίου της Τρίτης 27 Σεπτέμβρη που σχολιάστηκαν στο Twitter, δεν ήταν μόνο η Σοφία Χατζηπαντελή που ξάπλωσε στο πάτωμα επειδή κουράστηκε να ακούει τους υπόλοιπους κριτές να τσακώνονται χωρίς να καταλαβαίνει τι λένε. Η Κόττη με τις αξύριστες μασχάλες ενόχλησε πολλά μάτια.

«Είσαι μια κούκλα. Μη βάλεις τατουάζ στο στήθος σου. Ταράχτηκα με τα τατουάζ. Είμαι σε δίλημμα γιατί μου αρέσεις. Ευτυχώς που υπάρχει και το photoshop γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα να σε περάσω», ανέφερε στην αρχή η Βίκυ Καγιά στο υποψήφιο μοντέλο από τη Χιλή που ήρθε να δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM, εστιάζοντας την κουβέντα γύρω από τα τατουάζ της. Ωστόσο, το Twitter μετατόπισε αυτή τη κουβέντα σε ένα άλλο σημείο της εξωτερικής της εμφάνισης. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ποζάρει και φάνηκαν οι αξύριστες μασχάλες της.

GNTM: Το Twitter ενοχλήθηκε με τις τρίχες στις μασχάλες, επιβεβαιώνοντας αυτά που ξέραμε ήδη

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, τα tweets που διαβάσαμε μάς φέρνουν αντιμέτωπες με την δύσκολη πραγματικότητα. Απέδειξαν πως οι γυναίκες, εν έτει 2022, κρίνονται, επικρίνονται και ελέγχονται για την εξωτερική τους εμφάνιση με κάθε τρόπο απο την κοινωνία. Την ίδια κοινωνία που έχει μάθει να μην σέβεται την ελευθερία τους να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα της. Οι τρίχες της Κόττη που σκούραιναν την περιοχή της μασχάλης, ήταν αυτές που προκάλεσαν ταραχή και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση πήγε περίπατο. 

Τα tweets με το γνωστό «όχημα» του «χιούμορ κάνουμε, πώς κάνετε έτσι» έδειξαν για μία ακόμα φορά ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να μη συμμορφώνονται με τα πρότυπα της μόδας όπως αυτά λειτουργούσαν για να τις περιορίζουν επί δεκαετίες, θα έρθουν αντιμέτωπες με αγενή σχόλια για την εμφάνισή τους.