ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 5: Η Σοφία Χατζηπαντελή παραδέχεται πως έκανε λάθος και τώρα την αγαπάμε λίγο περισσότερο

Instagram.com/sophiahadjipanteli/

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται χωρίς αμφιβολία ανάμεσα στα πρόσωπα του φετινού GNTM, που ξεχωρίζει, έχοντας καταφέρει -ήδη από τα πρώτα επεισόδια- να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Η αυθεντικότητά της και η συνέπεια με την οποία πρεσβεύει και υπηρετεί τις απόψεις και τα πιστεύω της, είναι αυτά που κερδίζουν.

Στο πλαίσιο αυτής της αυθεντικότητας περιλαμβάνεται και η ευθύτητα, αλλά και η αμεσότητα με την οποία η Σοφία Χατζηπαντελή ασκεί την κριτική της στο εκάστοτε υποψήφιο μοντέλο και λογομαχεί με τους υπόλοιπους κριτές. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, η special guest κριτής μάς έχει αποδείξει πως λέει την άποψή της ως έχει. Είτε κάνει τον απέναντί της να χαρεί είτε να στεναχωρηθεί και να απογοητευτεί.

Και επειδή ανθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, έτσι και η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε εσφαλμένη και ίσως κάπως υπερβολικά αυστηρή κριτική σε ένα τα υποψήφια μοντέλα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας, 26 Σεπτέμβρη.

Η Σοφία Χατζηπαντελή παραδέχεται πως έκρινε ασφαλμένα -τόσο- αυστηρά την 24χρονη Άντζελα

«Νομίζω ότι είχατε δίκιο σχετικά με αυτήν την κοπέλα. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις είδα το επεισόδιο και τώρα καταλαβαίνω τι θέλατε να πείτε. Η ενέργειά της ήταν τόσο φρέσκια. Μπορεί να είχα μία άσχημη μέρα. Αλήθεια συγγνώμη. Τι θετικό και γλυκό κορίτσι», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Σοφία Χατζηπαντελή που παραδέχθηκε το λάθος της και στη συνέχεια ζήτησε σε όποιον γνωρίζει την κοπέλα, να της πει πώς τη λένε στο Instagram.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram.com/sophiahadjipanteli/

Η «σκληρή» κριτική που έκανε στη διαγωνιζόμενη: Όσα προηγήθηκαν

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η 24χρονη Άντζελα σπουδάζει λογιστική και της αρέσει πολύ το modeling και ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πήρε μέρος στο GNTM. Είχε διαγωνιστεί ξανά πέρσυ, όμως ένας τραυματισμός στη μέση της είχε ως αποτέλεσμα την αναγκαστική αποχώρησή της και εννοείται ότι «δεν θα το άφηνε έτσι», όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα του GNTM ερχόμενη ξανά στις οντισιόν.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που σας βλέπω», ανέφερε μεταξύ άλλων η διαγωνιζόμενη, η οποία με το που είδε τους κριτές, καταενθουσιάστηκε. Το ίδιο και εκείνοι, εκτός από τη Σοφία Χατζηπαντελή. «Είσαι μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου κορίτσι!», παραδέχθηκε η Βίκυ Καγιά, με τη special guest κριτή να έχει διαφορετική άποψη και να το δείχνει στις εκφράσεις της, καθ’ όλη τη διάρκεια της audition της.

«Μου αρέσει πάρα πολύ το modeling και ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα. Μ’ αρέσουν οι φωτογραφίσεις παρόλο που δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω πολλά γιατί δεν ασχολούμαι επαγγελματικά», ανέφερε η Άντζελα με τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή να της ζητούν να αιτιολογήσει την άποψή της. «Και πώς το αγαπάς τόσο πολύ ενώ δεν έχεις εμπειρία;», αναρωτήθηκε η τελευταία. «Πιστεύω γεννήθηκα γι’ αυτό. Πηγαίνω στον καθρέφτη και κάνω πόζες μόνη μου», ανταποκρίθηκε η διαγωνιζόμενη.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να κάνει πόζες με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σωφρονίου και τον Γιώργο Καράβα να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους. Η πρώτη, μάλιστα, τη σύγκρινε με την Candice Swanepoel. Από την άλλη, η Σοφία Χατζηπαντελή, της ζήτησε να σηκώσει τα μαλλιά της για να δει πιο καθαρά το πρόσωπό της.

Και ενώ η ίδια συνέχισε να κάνει πόζες, η Σοφία Χατζηπαντελή επέμεινε στην ερώτηση του «γιατί θέλει να γίνει μοντέλο». «Κοιτάω μοντέλα και συγκεκριμένα την Candice Swanepoel, το αγγελάκι της Victoria Secret, και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Θέλω να γίνω σαν αυτή», είπε το υποψήφιο μοντέλο.

«Έλα να σου πω, το Victoria Secret Fashion Show είναι χθεσινό. Θέλουμε κάτι άλλο από Candice Swanepoel και Victoria’s Secret. Δείξε μου κάτι άλλο. Κάτι editorial. Θέλω να ξέρω και εγώ. Θέλω να το πιστέψω ότι μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο, αντι-sexy». «Εδώ μιλάμε για all time classic κορίτσι», είπε ο Γιώργος Καράβας, διαφωνώντας με τη διπλανή του.

«Εγώ πιστεύω ότι είσαι όμορφη, έχεις όλο το πακέτο. Αλλά είσαι μοντέλο του παρελθόντος. ‘Όχι του παρόντος ή του μέλλοντος. Οπότε είναι όχι για εμένα», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή που ήταν η μόνη που έδωσε στην Άντζελα «όχι».

Τελικά, η Άντζελα πέρασε με 3 «ναι» στην επόμενη φάση, η κριτής ζήτησε ετεροχρονισμένα -και αφού κατάλαβε το λαθος της- συγγνώμη και τώρα προχωράμε παρακάτω. Γιατί το θέμα είναι να καταλαβαίνεις τα λάθη σου και να τα παραδέχεσαι. Εξάλλου, κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή.