ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM Spoiler: Τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι ως υποψήφια μοντέλα

Instagram,com/vickykaya

Το “GNTM boys and girls” ετοιμάζεται να προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star. Το ριάλιτι μοντέλων του καναλιού φέτος, όπως προδίδει και το όνομα του τίτλου του, θα περιλαμβάνει υποψηφίους και από τα δύο φύλα οι οποίοι θα διαγωνιστούν για να κατακτήσουν τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου του παιχνιδιού. Η εκπομπή του Open «Καλοκαίρι not» εξασφάλισε με το ρεπορτάζ της το απόλυτο spoiler και μας έδειξε ποια είναι τα 20 υποψήφια μοντέλα που θα μπουν στο σπίτι του GNTM.

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα κι έχουν προχωρήσει πολύ. Έχουν μπει στο σπίτι; Δεν είμαι σίγουρη. Πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις τους, δεν είμαι σίγουρη αν έχουν μπει ακόμα. Είναι θέμα ημερών», αποκάλυπτε η Βίκυ Καγιά πριν από λίγες ημέρες για τα γυρίσματα του GNTM. Η ίδια τόνιζε ότι ανάμεσα στους υποψήφιους θα δούμε πολύ όμορφα αγόρια και κορίτσια. Και αν πατήσεις play στο παρακάτω video θα το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα τα ονόματα των υποψηφίων αλλά αυτό που έμαθε η εκπομπή είναι ότι φέτος η παραγωγή ήθελε να έχει υποψήφιους και λίγο μικρότερους σε ηλικία και πιο εύπλαστους ως προς την εικόνα τους. Ο λόγος ήταν για να μπορούν αυτά τα πρόσωπα να υπηρετούν καλύτερα και περισσότερα concept. Plus size μοντέλα δεν φάνηκε να υπάρχουν στο σπίτι του GNTM, αν επιβεβαιωθεί το spoiler της εκπομπής.

Για το υψηλό επίπεδο τουλάχιστον των αγοριών υποψηφίων του GNTM, είχε μιλήσει ο νέος coach των μοντέλων, Γιώργος Καράβας. «Φέτος τα αγόρια είναι πάρα πολύ δυνατά σε σχέση με τα κορίτσια που έχουμε δει ως σήμερα. Προσωπικά, έχω βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές», είχε πει στη «Φωλιά των Κου Κου».

To σίγουρο πάντως είναι πώς κι αυτή θα είναι μια χρονιά γεμάτη ανταγωνισμό στο GNTM. Τουλάχιστον γι’ αυτό μας προδιαθέτει ήδη ο «πρόλογος» του τρίτου κύκλου προβολής του reality από το Star.

«Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.

Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας.

Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;», αναρωτιέται η παραγωγή. Και κάτι μας λέει ότι θα το μάθουμε μετά από πολλές, πολύ έντονες στιγμές στο παιχνίδι.