ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιώργος Καράβας: Στο GNTM έχουν βρει ήδη «3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές»

Ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά στα παρασκήνια του GNTM 3. Instagram.com/vickykaya

Δηλώσεις από τα παρασκήνια του τρίτου κύκλου του GNTM που ετοιμάζεται να προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από το Star, έκαναν οι άνδρες συντελεστές του. Ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και το νέο μέλος της ομάδας του GNTM, Γιώργος Καράβας μίλησαν στην εκπομπή του σταθμού «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Γιώργος Καράβας είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον ρόλο που μέχρι τώρα κρατούσε η Έλενα Χριστοπούλου στο reality μοντέλων του Star αφού θα αναλάβει χρέη coach για τα υποψήφια μοντέλα. Τον ρόλο αυτό είχε ακουστεί αρχικά ότι θα κάλυπτε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ωστόσο εκείνη βρέθηκε στη θέση του τέταρτου κριτή του GNTM μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Οι «παλιοί» της ομάδας Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για τις αλλαγές αυτές. Ο Γιώργος Καράβας πάλι επεφύλασσε κάποιες αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο στον οποίο θα διαγωνιστούν και γυναίκες αλλά και άνδρες.

Άγγελος Μπράτης: «Η ενέργεια έχει αλλάξει»

«Η ενέργεια έχει αλλάξει, ο Γιώργος Καράβας είναι εκπληκτικό παιδί με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούριες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή, μάλιστα κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία και είναι πάντα to the point», ανέφερε ο Άγγελος Μπράτης. Και δεν έχει αλλάξει μόνο η ενέργεια στο GNTM αλλά και η δική του μέχρι πρότινος clean cut εμφάνιση.

Δημήτρης Σκουλός: «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή»

Ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε στη νέα του «συνάδελφο» στην κριτική επιτροπή, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και στη νέα προσθήκη στην ομάδα, αυτή του Γιώργου Καράβα. «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή. Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο και νομίζω την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Νομίζω θα έχει πολλά πράγματα να πει και να δώσει στα παιδιά. Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό να δουλέψουμε και απ’ όλα τα είδη. Ο ανταγωνισμός φέτος θα χτυπήσει κόκκινο», ανέφερε ο φωτογράφος και κριτής του GNTM.

Γιώργος Καράβας: «Θα δείτε πολλές εκπλήξεις φέτος στο GNTM»

Ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια στον Γιώργο Καράβα, το πρόσωπο που ζει από κοντά όλους τους υποψήφιους του reality μοντέλων. «Επί της ουσίας θα είμαι με τα μοντέλα στις φωτογραφίσεις και ίσως λίγο στο σπίτι. Θα τους βοηθώ να αντεπεξέλθουν στο ανάλογο κόνσεπτ που έχουν σαν φωτογράφιση. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις φέτος στο GNTM», είπε για τον ρόλο του στην εκπομπή ο Γιώργος Καράβας.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι υποψήφιοι του GNTM 3 είναι ήδη πολύ δυνατοί. «Φέτος τα αγόρια είναι πάρα πολύ δυνατά σε σχέση με τα κορίτσια που έχουμε δει ως σήμερα. Προσωπικά, έχω βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας. Ο ίδιος τόνισε ότι ξεκίνησε την καριέρα του στο modelling μέσα από σχεδόν συνεχείς απορρίψεις ενώ εξήγησε πώς έχει αλλάξει η ζωή του μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην εκπομπή. «Από τότε που ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στο GNTM μου έχουν στείλει εκατοντάδες μηνύματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Ο ίδιος βέβαια αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συντελεστές της ομάδας του GNTM.«Τους περισσότερους κριτές τους γνωρίζω χρόνια, την Βίκη, την Ζενεβιέβ και τον Δημήτρη Σκουλό που έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Ο Άγγελος είναι μια πρόσφατη γνωριμία, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, τρομερά επιτυχημένος», σημείωσε.