ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM spoiler: Αυτοί οι υποψήφιοι βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι

Instagram.com/gntmgr

Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στα νέα μέλη της τηλεοπτικής της παρέας είναι και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, που ξεκίνησε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν του με αποκαλύψεις. Η «μεγάλη μεταγραφή» όπως τον χαρακτήρισε η Κατερίνα Καινούργιου μέχρι πέρσι ανήκε στο δυναμικό της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου» του Star. Και από το Star και το GNTM ξεκίνησε το ρεπορτάζ του δίνοντας στον «αέρα» ένα μεγάλο spoiler.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» ξεκίνησε με το πρώτο spoiler της σεζόν για το GNTM, αφού αποκάλυψε ποια από τα πρόσωπα που ήδη είδαμε την πρώτη εβδομάδα των auditions βρέθηκαν τελικά μέσα στο σπίτι του reality μοντέλων του Star. Εκπλήξεις μην περιμένεις καθώς τα πρόσωπα που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο ήταν και αυτά που εντυπωσίασαν περισσότερο στα πρώτα δύο επεισόδια του GNTM.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, λοιπόν, και της εκπομπής «Ευτυχείτε» μέσα στο σπίτι του GNTM κατάφεραν να μπουν οι ακόλουθοι παίκτες. Ο Ηρακλής Tsuzinov το αγόρι που κατάγεται από τη Ρωσία και τη Νέα Γουινέα και ενθουσίασε το twitter με την ομορφιά του. Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, φοιτητής οινολογίας από την Αμαλιάδα. Ο κρητικός εύζωνας με προϋπηρεσία σε βουλκανιζατέρ Δημήτρης Κοκκονάκης. Η δασκάλα χορού και σωσίας της Κάτιας Ζυγούλη, Μαρινέλα Ζίλα. Η τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη που βρέθηκε στο show για να περάσει το μήνυμα ότι η καταγωγή σου δεν είναι εμπόδιο στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Και τέλος η επίσης εκ Κρήτης ορμώμενη Χρύσα Γαμβράκη.

Η υποψήφια που βρίσκεται ήδη στην τελική δεκάδα

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος η Μαρινέλλα Ζίλα σύμφωνα με τις πληροφορίες του όχι μόνο βρίσκεται στο σπίτι του GNTM αλλά έχει ήδη φτάσει στην τελική δεκάδα. Λογικό μου ακούγεται, αν σκεφτείς ότι η γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο, 19χρονη Μαρινέλλα με καταγωγή από την Αλβανία, μπήκε στον χώρο της audition και μαζεύαμε τα σαγόνια μας.

Πλέον μένει τα επεισόδια του reality μοντέλων να τον επιβεβαιώσουν ή να τον διαψεύσουν κάνοντας την ανατροπή.

O «αγρότης» του GNTM που αποκλείστηκε στο bootcamp

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Πασχάλης Ηλιάδης, ο οποίος αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι. Ο «αγρότης» του GNTM έχασε την ευκαιρία να μπει στο σπίτι καθώς αποχώρησε στο bootcamp. «Με έκοψαν γιατί το ύψος μου ήταν χαμηλό σε σχέση με αυτά που ζητούσαν. Δεν ήμουν αυτό που έψαχναν. Αυτά που έπρεπε να δείξω ότι αξίζω τους τα μετέδιδα. Καλώς ή κακώς πήγαμε, τέλειωσε το παιχνίδι, προχωράμε, δεν τελειώνει το κόλπο», είπε ο Πασχάλης Ηλιάδης.

Ο ίδιος μίλησε για την κριτική επιτροπή, ενώ δήλωσε ότι «Πέρασαν άτομα που δεν έπρεπε να περάσουν γιατί είχαν κάποιο βύσμα».