ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 3: Η «σωσίας» της Κάτιας Ζυγούλη που ενθουσίασε τους κριτές

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου το Greece’s Next Top Model. Τα αγόρια και τα κορίτσια στάθηκαν μπροστά από τους Βίκυ Καγιά, Αγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Ζενεβιέβ Μαζαρί για να κερδίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που εντυπωσίασαν τους κριτές του GNTM ήταν η 19χρονη Μαρινέλλα. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο, η 19χρονη Μαρινέλλα με καταγωγή από την Αλβανία, μπήκε στον χώρο της audition και μαζεύαμε τα σαγόνια μας.

«Σε είδα και άνοιξαν τα μάτια μου. Είναι από τις λίγες φορές που έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό» της είπε ο Γιώργος Καράβας, ενώ της είπε ότι θα μπορούσε να τη φανταστεί στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», λόγω της ξωτικής εμφάνισής της.

«Είσαι τύπου φτυστή η Κάτια Ζυγούλη» της είπε η Βίκυ Καγιά, με τους υπόλοιπους κριτές να συμφωνούν. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρινέλλα πέρασε στον επόμενο γύρο με τέσσερα «ναι».

Και λίγη Κάτια Ζυγούλη για να δεις τη μεγάλη ομοιότητά τους.

Η αλλαγή στους κανόνες του GNTM 3

Ανατροπή με το καλησπέρα σας επιφύλασσε η κριτική επιτροπή στα υποψήφια μοντέλα. Η Βίκυ Καγιά μετά το καλωσόρισμα των φετινών διαγωνιζόμενων του GNTM 3 προχώρησε σε μία ανακοίνωση που αφορά στους κανόνες του παιχνιδιού, που εν μέσω πανδημίας του Covid – 19, άλλαξαν για τα καλά.

«Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορονοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.