ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Οι παίκτριες που αρνήθηκαν να επιστρέψουν και η μόνη που δεν προσκλήθηκε

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Νοεμβρίου είδαμε να επιστρέφουν στο σπίτι του GNTM η Πόπη, η Ελευθερία και η Εμμανουέλα. Την τελευταία την αποχαιρετίσαμε ξανά στο ίδιο κιόλας επεισόδιο. Στο GNTM 2, όπως ανέφεραν αρκετές από τις παίκτριες: «Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς». Το εμπεδώσαμε.

Νωρίτερα, στο ίδιο επεισόδιο, είχαμε δει αρκετά από τα κορίτσια που είχαν αποχωρήσει ήδη, να διαγωνίζονται για να αρπάξουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο σπίτι. Αρκετά είπα; Λίγα μου φάνηκαν. Κι αυτό γιατί 6 παίκτριες από όσες είχαν αποχωρήσει ως τώρα δεν τις είδαμε καν στις οθόνες μας.

Η Λυδία, η Νίνα, η Σίλια, η Σουζάνα, η Μαρτίνα και η Αργυρώ δεν συμμετείχαν στο casting του Madame Figaro, από το οποίο θα αποφασίζονταν οι επιστροφές στο σπίτι του GNTM. Σύμφωνα με το Happy Day οι πέντε από αυτές αρνήθηκαν την πρόσκληση να συμμετέχουν στη διαδικασία, ενώ μία δεν την έλαβε καν.

Η Λυδία Κατσανικάκη αρνήθηκε για προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στο GNTM, όπως και η Νίνα Τζιβανίδου. Λόγω φόρτου εργασίας την πρόσκληση αρνήθηκε και η Σίλια Ευαγγέλου, ενώ η Σουζάνα Κουόλ που είχε ήδη επιστρέψει μία φορά στο παιχνίδι αρνήθηκε επίσης την πρόσκληση της παραγωγής. Στις αρνήσεις συγκαταλέγεται και η περίπτωση της Αργυρώς Μαγγλάρη.

Η απουσία της Μαρτίνας από το GNTM 2

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, δεν δέχτηκε καν την πρόσκληση της παραγωγής να ξαναμπεί στο σπίτι του GNTM. Η αποχώρησή της ήταν οικειοθελής και γι’ αυτό η παραγωγή δεν απευθύνθηκε σε εκείνη. Η Μαρτίνα ήταν ένα από τα μέλη των FF και ίσως σκεφτόσουν ότι οι τρεις εναπομείνασες παίκτριες της παρέας θα χαίρονταν με μία πιθανή επιστροφή της. Αμ δε. Άλλο τα προσωπικά και άλλο τα επαγγελματικά για τις FF, όπως έδειξε με τις δηλώσεις της για το θέμα η Κάτια Ταραμπάνκο.  «Η Μαρτίνα είναι δυνατή παίκτρια. Δεν θα την επέλεγα για κανένα λόγο να μπει μέσα και να με ανταγωνιστεί. Ήταν φίλη μου, αλλά εδώ δεν έχει φιλίες. Έχει διαγωνισμό και θέλω να κερδίσω», είπε χαρακτηριστικά.