ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Ο Γιώργος Καράβας κάνει ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κι εσύ μπορείς να ζηλέψεις ελεύθερα

Instagram.com/yiorgoskaravas_official

Τον Γιώργο Καράβα τον γνωρίσαμε πέρσι πρώτη φορά, όταν εντάχθηκε στην ομάδα του GNTM ως μέντορας των διαγωνιζόμενων μοντέλων, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, λοιπόν, ο Γιώργος Καράβας θα εμφανιστεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες ως ο μέντορας των μοντέλων στο GNTM. Και καθώς ο ίδιος έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντά του – με τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων να γυρίζονται τη δεδομένη στιγμή – αποφάσισε να συνδυάσει επαγγελματικές υποχρεώσεις με χαλάρωση. Γιατί μία ζωή την έχουμε βρε αδερφέ.

Ο Γιώργος Καράβας κάνει ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του GNTM

Ζέστη έχει. Γυρίσματα μέσα στον ήλιο έχει. Συντονισμό όλων των μοντέλων έχει. Πέρα δώθε έχει κι άλλα τόσα. Ε, πόσο να αντέξει και ο Γιώργος Καράβας πια. Ο μέντορας των μοντέλων, λοιπόν, αποφάσισε να ξαποστάσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, να πάρει μία ανάσα ο άνθρωπος. Βέβαια μία απλή καρέκλα δεν έφτανε. Ο ίδιος πόζαρε καθήμενος σε μία ξαπλώστρα, φορώντας απλά το τζην του, αγναντεύοντας τον ουρανό και απολαμβάνοντας τη ζέστη. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να κάνει ηλιοθεραπεία ένας Γιώργος Καράβας και εμείς σιγοτραγουδάμε το single της Ελένης Φουρέιρα «Temperatura».

Εγώ, τώρα, τι να πρωτοπώ; Η εικόνα μιλάει από μόνη της -όπως και τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία. «Το GNTM 4 κάηκε από τον ήλιο», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Γιώργος Καράβας. Εμείς πάλι, καήκαμε από την ομορφιά που αντικρίσαμε στην οθόνη μας μεσημεριάτικα.

Ο Γιώργος Καράβας βρίσκεται στο πλευρό των μοντέλων ήδη από τις audition, κάνοντας λήψεις polaroids φωτογραφιών και μίνι συνεντεύξεων στους υποψήφιους. Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, ο coach είναι παρών στο μεγαλύτερο ποσοστό των φωτογραφίσεων και των διάφορων projects συμβουλεύοντας, ενθαρρύνοντας και καθοδηγώντας τα μοντέλα προς τον τελικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τρόπαιου και του τίτλου του “Greece’s Next Top Model”.