ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Ο φετινός τελικός θα γίνει με τρεις μεγάλες αλλαγές

Instagram.com/gntmgr

Το GNTM oδεύει ταχύτατα προς την ολοκλήρωσή του. Ο μεγάλος τελικός του GNTM θα προβληθεί ζωντανά το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου. Ο ημιτελικός θα προβληθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας, 14 Δεκεμβρίου, δηλαδή απόψε το βράδυ και ετοιμασε σιγά σιγά το pop corn σου για όσα θα δούμε απόψε.

Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» ο αποψινός ημiτελικός θα καθορίσει ποια τέσσερα για πρώτη φορά στους τρεις κύκλους του show μοντέλα θα περάσουν στον τελικό. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή ήταν μάλλον αναμενόμενη, αφού η Βίκυ Καγιά είπε σε ένα από τα τελευταία πλατό «Δεν ξέρετε ακόμα πόσοι μπορεί να περάσουν στον τελικό». Τέσσερα και όχι τρία άτομα λοιπόν διεκδικούν μετά το αποψινό επεισόδιο τον τίτλο του GNTM.

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τους τελικούς των προηγούμενων ετών, αφορά τις συνθήκες στις οποίες ζούμε. Η πανδημία του κορονοϊού σημαίνει πώς φέτος οι φιναλίστ του show δεν θα έχουν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους. Ωστόσο ο κάθε ένας από αυτούς θα επιλέξει δύο από τους πρώην συμπαίκτες του, για να βρεθούν κοντά του στο studio και να τον υποστηρίξουν σε όλη τη διαδικασία.

Η τρίτη αλλαγή αφορά σε μία από τις δοκιμασίες του τελικού. 15 από τους 40 παίκτες που συμμετείχαν στο bootcamp του GNTM θα επιστρέψουν σε μία από τις τελικές δοκιμασίες του reality μοντέλων του Star με στόχο να δυσκολέψουν τους τέσσερις παίκτες που διεκδικούν τα έπαθλα και τον τίτλο του GNTM.

Η δοκιμασία του ημιτελικού

Οι πέντε υποψήφιοι του GNTM θα φωτογραφηθούν σε ένα concept καταδίωξης, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Φορώντας κοστούμι οι πέντε παίκτες θα έχουν από μία διπλή λήψη, βγαίνοντας από ένα ελικόπτερο και ανεβαίνοντας ως σύγχρονοι James Bond στη μηχανή τους για να ξεφύγουν.

«Από τους 5 φιναλίστ, θα μείνουν οι τέσσερις για τον μεγάλο τελικό και αυτή είναι η μεγάλη καινοτομία του GNTM» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, που βρισκόταν έξω από το studio όπου πραγματοποιούνταν οι πρόβες για τον τελικό του GNTM.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», είδαμε τα υποψήφια μοντέλα να ξυπνούν μία ημέρα μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης, με τον Αιμιλιάνο να παραδέχεται ότι του λείπει, αλλά και να σημειώνει ότι η μόνη γυναίκα στον ημιτελικό, η Παρασκευή είναι σαν να μη βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM. «Απέναντί μου βλέπω 5 συναδέλφους και όχι 5 υποψήφια μοντέλα», σημείωσε ο Γιώργος Καράβας και κάπως έτσι έδωσε το έναυσμα να πέσουν τα πλάνα των προβλέψεων των παικτών για την τετράδα του τελικού.