ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η Μαριαγάπη αποχώρησε και ο Αιμιλιάνο έδειξε το τρυφερό του πρόσωπο. Το Twitter είχε πολλά να σχολιάσει

Instagram.com/gntmgr

Δεν έχουν απομείνει πολλά ακόμα για τα ολοκληρωθεί ο τρίτος κύκλος του GNTM. Για την ακρίβεια έχουν μείνει δύο επεισόδια, αυτό του ημιτελικού κι αυτό του τελικού που θα καθορίσει ποιο από τα μοντέλα που έχουν παραμείνει στο σπίτι θα κατακτήσει τον τίτλο του GNTM και τα έπαθλα του παιχνιδιού.

Μία ανάσα πριν τον ημιτελικό του GNTM τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να συμμετέχουν σε δύο δοκιμασίες, μία επιβράβευσης και μία αποχώρησης. Στην πρώτη τα μοντέλα πόζαραν με προσθετικό μακιγιάζ που τόνιζε τα «αδύναμα» σημεία τους στον φακό του Κώστα Σίμου. Στόχος ήταν να αποδεχθούν την εξωτερική τους εμφάνιση και να μετατρέψουν την «αδυναμία» σε δύναμη. Ο Έντουαρντ ήταν εκείνος που κέρδισε.

Για την επόμενη δοκιμασία τα μοντέλα του GNTM χρειάστηκε να μεταμορφωθούν σε σύγχρονοι δανδήδες, οι οποίοι έπρεπε να αναπαραστήσουν σκηνές της εστέτ καθημερινότητας τους, παρέα με τον καλύτερό τους φίλο, ο οποίος ήταν ένα άλογο. Οι διαγωνιζόμενοι πόζαραν στον φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι, φορώντας sur mesure ρούχα και πολυτελή κοσμήματα.

Μαζί με την Παρασκευή που ήταν νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Έντουαρντ έκανε χρήση του avantage, το οποίο επέτρεψε στους δύο παίκτες να δουν το μόνιτορ και να διορθώσουν τις πόζες τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης που θα έκρινε την παραμονή τους στο παιχνίδι. Τόσο η Παρασκευή όσο και ο Έντουαρντ πέρασαν στον ημιτελικό, ενώ την καλύτερη φωτογραφία, την κέρδισε ο Ανδρέας.

Η αποχώρηση της Μαριαγάπης

Ανάμεσα στα μοντέλα που δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στο set ήταν η Μαριαγάπη. Η παίκτρια έπρεπε να παίζει σκάκι με το άλογο στο σαλόνι του σπιτιού της και παρόλο που μας θύμισε πολύ την Anya Taylor Joy στο «Γκαμπί της βασίλισσας», δεν έκανε την κίνηση ματ για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η αποχώρησή της φυσικά εκτός από την ίδια στενοχώρησε και τον Αιμιλιάνο, με τον οποίο η Μαριαγάπη έγινε ζευγάρι στο σπίτι του GNTM. Κανείς από τους δυο δεν έκρυψε τα συναισθήματά του και ακόμα κι αν τα φιλιά που αντάλλαξαν ήταν συγκρατημένα, το βουρκωμένο βλέμμα του Αιμιλιάνο και το γεγονός ότι χάρισε στη Μαριαγάπη μία από τις καλύτερες του φωτογραφίες στο παιχνίδι, ήταν μάλλον μια υπέρβαση εκ μέρους του που δεν περιμέναμε να δούμε.

«Θα μου λείψεις. Και να ξέρεις ότι αυτό τώρα με πεισμώνει πιο πολύ, δεν θα φύγω με άδεια χέρια. Έχω κερδίσει πολλά αλλά όχι στον διαγωνισμό ακόμα», είπε ο Αιμιλιάνο στη Μαριαγάπη ενώ εκείνη έκλαιγε και χαμογελούσε κοιτάζοντάς τον ταυτόχρονα.

Το Twitter φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την αποχώρησή της, ούτε τη στιγμή

 

Φυσικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι η μόνη γυναίκα που παραμένει στον διαγωνισμό είναι πλέον η Παρασκευή

Η Μαριαγάπη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, στο οποίο προβλήθηκε η στιγμή της αποχώρησής της, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Και κάπου εδώ αρχίζουν όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή. Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned», έγραψε το νεαρό μοντέλο.