ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ρόλο της στο GNTM

Instagram.com/ismini_mini

Η παραφιλολογία γύρω από την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά αποτελεί, πλέον, παρελθόν. Το πρόσωπο που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής έχει βρεθεί και έρχεται απευθείας από Νέα Υόρκη. Και αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, της οποίας το όνομα έχει αναζητηθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, λοιπόν, αποχαιρέτησε προσωρινά την Αμερική καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου του GNTM, διευθετώντας παράλληλα διάφορα ζητήματα που αφορούν την προσθήκη της στην ομάδα των κριτών.

Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου

Η κάμερα του OPEN εντόπισε το μοντέλο έξω από τα κτίρια του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο προχώρησε σε δηλώσεις. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πώς θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, οπότε δεν ήξερα και πώς γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα. Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή» ανέφερε στην αρχή η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία ανέλαβε δουλειά, ήδη από τη δεύτερη μέρα της στην Ελλάδα.

«Με την Βίκυ Καγιά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Τη γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και εγώ ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες. Έχω παρακολουθήσει τα παλιότερα GNTM» δήλωσε στο τέλος η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αναφερόμενη και στη συνάδελφό της, Βίκυ Καγιά.

Λίγα λόγια για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι 33 ετών με πορεία στο modeling ήδη από το 2003. Η ίδια ζει και εργάζεται στο Los Angeles σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχει περπατήσει σε catwalks γνωστών οίκων και έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands, ανάμεσά τους τα Paul Smith, Maison Martin Margiela, Sephora, Levi’s, Gap, Topshop. Ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας αθλητικών ρούχων Lululemon και της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Yves Rocher. Στα κατορθώματά της προστίθενται και οι φωτογραφίσεις για διεθνείς εκδόσεις περιοδικών μόδας, ανάμεσά τους η Vogue και το Elle.

Το 2007, το περιοδικό Beaute στο πλαίσιο των βραβείων “Γυναίκα της Χρονιάς”, της απέδωσε τον τίτλο “Μοντέλο της Χρονιάς”. Το 2012, η 24χρονη – τότε – Ισμήνη, καταφέρνοντας να γοητεύσει τον Γάλλο σχεδιαστή Jean Paul Gautier, έγινε μούσα του. Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, έχει μία επάξια αντικαταστάτρια.