ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Ο 5ος κύκλος γυρίζει στο παρελθόν και το Twitter αντιδρά ποικιλοτρόπως

Ιnstagram.com/vickykaya_/

Το GNTM έχει γίνει σταθερό «χαρτί» στον προγραμματισμό του Star τα τελευταία χρόνια. Το GNTM 5 ετοιμάζεται να επανέλθει στην οθόνη μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και μαζί του ετοιμάζεται να επιστρέψει και η Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή του reality μοντέλων. Μαζί της θα επιστρέψει και το concept του GNTM όπως το πρωτογνωρίσαμε, δηλαδή μόνο με γυναίκες στο ρόλο των υποψήφιων μοντέλων.

Αυτή είναι η πρώτη βασική και μεγάλη αλλαγή στον 5ο κύκλο του GNTM, που έχει ανακοινωθεί επισήμως, μέσα από το trailer του που ήδη έχει ξεκινήσει να προβάλλεται καλώντας τα υποψήφια μοντέλα να δηλώσουν συμμετοχή. Η επόμενη είναι το εύρος των ηλικιών, το οποίο επεκτείνεται από τα 18 έως τα 88 χρόνια, όπως βλέπεις και στο trailer.

Η επιστροφή στο GNTM μόνο με κορίτσια έχει ήδη ξεκινήσει να σχολιάζεται στο Twitter. Τα συναισθήματα όπως θα δεις παρακάτω είναι ανάμεικτα.

Οι μεγάλες αλλαγές στην κριτική επιτροπή του GNTM 5

Η επόμενη «επιστροφή στο παρελθόν», αφορά τη Βίκυ Καγιά, που μετά από έναν χρόνο που παρέμεινε εκτός του GNTM, είναι έτοιμη να επιστρέψει. Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, η Βίκυ Καγιά συμφώνησε να επιστρέψει στο GNTM, ενώ ριζικές θα είναι οι αλλαγές στην υπόλοιπη κριτική επιτροπή. Όπως φαίνεται ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου θα μείνουν εκτός GNTM.

«Φαίνεται ότι θα αλλάξουν όλοι, με εξαίρεση τον Γιώργο Καράβα που αν όλα πάνε καλά, θα αναβαθμιστεί, θα έχει ίσως και πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή. Η Βίκυ Καγιά έχει ήδη πιάσει δουλειά για το συγκεκριμένο concept. Ξέρουμε ότι είναι ένας άνθρωπος δυναμικός και με άποψη κι έχει πάρει πάνω της κάποια πράγματα, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

Δηλαδή και η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου ακόμα, ήταν δικές της προτάσεις. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, είναι εκείνη που έχει μπει πολύ ενεργά στο συγκεκριμένο concept. Είναι εκείνη που προσωπικά παίρνει τηλέφωνα και ψάχνει τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το παιχνίδι μοντέλων», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι διαδικασίες για τον 5ο κύκλο του GNTM έχουν επισπευθεί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα από τον Ιούνιο που ξεκινούσαν κάθε χρόνο ως τώρα.

Θα είναι η Δούκισσα Νομικού στο reality μοντέλων;

Ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί για την είσοδό του στο νέο κύκλο του GNTM, είναι αυτό της Δούκισσας Νομικού. Οι δημοσιογράφοι που συνάντησαν την παρουσιάστρια και μοντέλο, τη ρώτησαν για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής μέσα από το reality μοντέλων του Star.

«Δεν γνωρίζω για το GNTM, να τα ρωτήσετε αυτά εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε. Δεν ξέρω κι εγώ, πολλές φορές έχω πει αυτό δεν θα το κάνω με τίποτα και τελικά το κάνω», απάντησε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού. Η ίδια απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά αυτή την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε μέσα από κάποια εκπομπή.

«Τελειώνει η σεζόν τώρα παιδιά, έρχεται Πάσχα, όχι. Είμαι τυχερή και ευλογημένη γιατί κάθε χρόνο υπάρχουν άνθρωποι που με σκέφτονται, αλλά πρέπει να κουμπώσουν με τις δικές μου προτεραιότητες και με τους δικούς μου χρόνους και με τις ανάγκες μου. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε το «τηλεοπτικό διαζύγιό» με τον ΣΚΑΪ, συναινετικό.

«Συναινετικά με τον ΣΚΑΪ είπαμε πάμε να δούμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ας πάει ο καθένας εκεί που έχει να πάει και έχει ο Θεός», είπε η παρουσιάστρια.