ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε τους όρους υπό τους οποίους θα επέστρεφε στο GNTM

Instagram.com/vixkykaya_

To GNTM έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα προγράμματα του τηλεοπτικού κοινού τα τελευταία χρόνια. Το reality μοντέλων του Star θα επιστρέψει μία ακόμα φορά στη μικρή οθόνη, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τον τελευταίο καιρό έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν τη Βίκυ Καγιά να βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή της στη θέση της κριτή στο GNTM.

Η Βίκυ Καγιά, έχει συνδέσει το όνομά της με το project του Next Top Model στην Ελλάδα, αφού είχε συμμετοχή τόσο στην πρώτη του εκδοχή που είχε φιλοξενηθεί από την συχνότητα του ΑΝΤ1, όσο και στην εκδοχή του GNTM όπως αυτή προβάλλεται τα τελευταία χρόνια στο Star. Η ίδια είχε μιλήσει για την απόφασή της να κλείσει τον κύκλο του GNTM, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη για την παρουσιάστρια του Star που συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή Shopping Star, ενώ ανέλαβε και τα ηνία του DWTS για το ίδιο κανάλι.

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε ένα απόσπασμα των δηλώσεων της στο podcast Showbiz o’ clock, στο οποίο η Βίκυ Καγιά απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο GNTM, αναλαμβάνοντας και πάλι μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής του.

«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω όχι, δεν μπορώ να σου πω ναι, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει», απάντησε για το ενδεχόμενο να είναι και πάλι στο GNTM η Βίκυ Καγιά.

«Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα -γιατί δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούσαμε στο GNTM, να δουλεύω από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο non stop χωρίς διακοπές, δεν θα το ήθελα. Αν καταφέρει να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό και γίνουν τα πράγματα λίγο πιο κανονικά, θα το σκεφτόμουν», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά για την μοναδική προϋπόθεση που θέτει για να σκεφτεί την επιστροφή της στο GNTM.

«Υπήρξε η πρόταση για το “Dancing with the Stars” και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό», είχε πει στο περιοδικό Gala, η Βίκυ Καγιά για την αποχώρησή της από το GNTM.

«Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι. Δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω», πρόσθετε τότε η παρουσιάστρια.