ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Μαμά και κόρη ξετρέλαναν τους κριτές, αλλά διχάζουν το Twitter χωρίς κανέναν λόγο

Instagram.com/gntmgr/

Και ενώ οι auditions συνεχίζονται στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM, αυτό το τελευταίο περιελάμβανε τη Wild Card του Γιώργου Καράβα, τη Σοφία Χατζηπαντελή εν εξάλλω με τις 2 managers της Ζωής από την Κύπρο που τελικά κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και την 47χρονη μαμά με την 19χρονη κόρη που αποφάσισαν να διαγωνιστούν από κοινού. Το ντουέτο της βραδιάς εντυπωσίασε και κατάφερε να αποσπάσει τα 4 «ναι» της κριτικής επιτροπής, εις διπλούν.

Η Μικαέλα που όπως αποκάλυψε είχε στεφθεί Miss Slovenia πριν από 25 χρόνια και η κόρη της, Μάρα, λοιπόν, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο GNTM με την ομορφιά και τις αναλογίες τους και παρόλο που στην αρχή ένιωσαν αμηχανία όταν ήρθε η στιγμή να ποζάρουν μαζί, κατάφεραν να πείσουν τους κριτές ότι αξίζουν να βρίσκονται και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

«Δεν έχει κανένα νόημα να μπω στο παιχνίδι χωρίς το παιδί. Εγώ είχα ενδοιασμούς, ο άντρας μου μας έπεισε να έρθουμε», ανέφερε η 47χρονη μαμά με την κόρη να εκφράζει την επιθυμία της να μπουν στο σπίτι του GNTM μαζί. «Θα ήθελα να μπούμε μαζί, θα έχω συμπαράσταση και θα με βοηθάει». Τελικά, οι εντυπωσιακές αναλογίες και τα matchy-matchy κόκκινα μαγιό, κέρδισαν την εύνοια των κριτών.

GNTM: Μαμά και κόρη διαγωνίστηκαν μαζί και το Twitter αποφάσισε να τις συγκρίνει

Το γεγονός ότι μαμά και κόρη ασχολούνται με τον αθλητισμό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, τόσο σε εμάς τους τηλεθεατές, όσο και στους κριτές του GNTM. Ωστόσο, η αρνητική πλευρά της ιστορίας ήταν πως το γυμνασμένο κορμί των 2 γυναικών, έβαλε τις ίδιες στο τριπάκι της σύγκρισης, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Συγκεκριμένα, το Twitter ήταν αυτό που επιδόθηκε σε έναν (αναίτιο) διάλογο για το ποια είναι πιο ωραία, διεξάγοντας μεταξύ άλλων και poll. Τα παρακάτω tweets αποκαλύπτουν την τοξικότητα της κατάστασης.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, καλό είναι να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας πως κάθε ηλικία είναι διαφορετική, αλλά και κάθε γυναίκα μοναδική. Η σύγκριση δεν έχει καμία ουσία και μόνο τοξική μπορεί να είναι.