ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Κατσαρίδες, σκουλήκια, μίση και πάθη και ο Παναγιώτης Πέτσας εκτός παιχνιδιού. Το Twitter σχολίασε και πάλι το GNTM

Instagram.com/gntmgr

Κάθε φωτογράφιση του GNTM όπως συνηθίζεται στο reality μοντέλων του Star, είναι πιο απαιτητική από την προηγούμενη. Κάθε φορά οι παίκτες που συμμετέχουν στα concept που εμπνέεται για εκείνους η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020 τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με μια διαφορετική παρέα. Έχεις ακούσει το άσμα που λέει «Νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου»; Όπου νυχτερίδες βάλε κατσαρίδες Μαδαγασκάρης κι όπου αράχνες, προνύμφες σκουληκιών και σαλιγκάρια.

Αφού ξεπεράσαμε το πρώτο «Ίου» που μας βγήκε αυθόρμητα στην εκπομπή που μας είχε συνηθίσει να λέμε μόνο «Ουάου», παρακολουθήσαμε τα μοντέλα του GNTM να αναμετρώνται μεταξύ τους, να ουρλιάζουν και τελικά να συμφιλιώνονται με τα έντομα που είχαν ακουμπισμένα στο πρόσωπό τους. Δεν τους παρακολουθούσαμε όμως μόνο εμείς. Τους παρακολουθούσαν και οι χρήστες του Twitter.

Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε με εντάσεις μεταξύ του Παναγιώτη Α. και του Δημοσθένη, της Ίριδας και του Δημήτρη Σκουλού που βρισκόταν στο set, αλλά και του Σήφη και του coach των μοντέλων Γιώργου Καράβα. Μεταξύ μας, αν κι εμείς είχαμε περάσει τόση ώρα σε στενή επαφή τρίτου τύπου με τόσα έντομα μια ένταση θα την είχαμε.

Καλύτερη φωτογραφία αναδείχθηκε εκείνη του Ανδρέα, προς απογοήτευση του Κωνσταντίνου που ήταν βέβαιος ότι είχε την καλύτερη φωτογράφιση. Ακολούθησαν η Λία και η Παρασκευή και τα υπόλοιπα παιδιά ώσπου στις τελευταίες θέσεις έμειναν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Αιμιλιάνο και ο Σήφης. Οι δύο τελευταίοι ήταν που πήραν μία ακόμα ευκαιρία στον διαγωνισμό.

«Ι’m back (επέστρεψα) GNTM. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και μου έμαθαν τόσα πράγματα, έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ο Παναγιώτης Πέτσας. Οι συμπαίκτες του έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την αποχώρησή του στην κάμερα του Star.

Τα έντομα, το σωστό σνομπ ύφος, οι συμπεριφορές των παικτών και η αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα, σχολιάστηκαν στο Twitter. Αυτό που επίσης σχολιάστηκε εντόνως, αποκαλύπτωντας την ανυπομονησία του κοινού για το επεισόδιο της Τρίτης 13 Οκτωβρίου, ήταν το trailer για το αποψινό GNTM.

Η ώρα του make over επιτέλους έφτασε.

Τα καλύτερα Tweets