ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η σωσίας της Kendall Jenner που έκανε τη Χατζηπαντελή να βαρεθεί

H 18χρονη Μύρια Κυριακίδου, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της στο modeling και βρέθηκε στις auditions του GNTM 5, προκειμένου να διεκδικήσει τα πολυπόθητα «ναι» από τους κριτές. Παρόλο που με μια πρώτη εικόνα, η Μύρια «έχει το πακέτο», η Σοφία Χατζηπαντελή είχε τη δική της, εύλογη ένσταση.

Η Μύρια ταξίδεψε από την Κύπρο για να βρεθεί στο GNTM και μπροστά στους 4 κριτές. «Μου το λένε συχνά ότι μοιάζω με την Kendall Jenner», λέει η ίδια όταν η Βίκυ Καγιά τη ρωτάει αν της αρέσει το διάσημο μοντέλο. Για να ακολουθήσει η ερώτηση «Ναι, αλλά μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός από αυτό;». Και με λίγα λόγια, ακριβώς αυτό ήταν και όλο το «πρόβλημα» με τη συγκεκριμένη υποψήφια.

Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας ενθουσιάστηκαν από την αρχή με τη Μύρια Κυριακίδου. Η Σοφία Χατζηπαντελή, ωστόσο, έμενε σιωπηλή. Αποφάσισε να μιλήσει μόνο όταν η Μύρια έφυγε για να βάλει μαγιό. «Πρέπει να της πω την αλήθεια, δεν θα πάρει καμία δουλειά αν δεν αλλάξει το look της. Μοιάζει υπερβολικά πολύ με την Kendall Jenner», είπε η Σοφία εκφράζοντας τις ενστάσεις της.

H σωσίας της Kendall Jenner στο GNTM

H Kendall Jenner σε εξώφυλλο περιοδικού

Με τον Τάσο Σοφρωνίου να υποστηρίζει ότι η Kendall Jenner είναι «ψόφια» και «πανάχρηστη», οι 3 κριτές ζητούσαν όλο και περισσότερες πόζες από το επίδοξο μοντέλο και εντυπωσιάζονταν σε κάθε της κίνηση. Η Σοφία Χατζηπαντελή, από την άλλη, αποφάσισε να κάτσει στο πάτωμα γιατί «βαρέθηκε». Έβαλε το κεφάλι ανάμεσα στα χέρια της και κοίταζε το πάτωμα, όσο η 18χρονη πάλευε για μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Λίγα λεπτά μετά αποφάσισε να της μιλήσει: «Εγώ βαρέθηκα να βλέπω την Kendall Jenner στη μόδα. Της μοιάζεις και κάνεις πόζες καλύτερα από αυτήν. Πρέπει να αλλάξεις το look σου. Δεν θα πάρεις δουλειά, αν της μοιάζεις. Οι περισσότερες νομίζουν ότι πρέπει να μοιάζουν με την Kendall, την Bella και τη Gigi Hadid. Όχι. Εσύ ως μοναδική, θα είσαι μια χαρά στη μόδα. Μπορεί να τις ξεπεράσεις. Είσαι έτοιμη να αλλάξεις τα μαλλιά σου ή να κάνεις άλλες αλλαγές; Αν κάνεις ένα editorial, θα σε δω και θα πω “α η Kendall Jenner πάλι”. Εσύ κάνεις όλη τη δουλειά, αλλά εκείνη παίρνει τα εύσημα. Είσαι σίγουρη ότι είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις;», αναρωτήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή. Όταν πήρε καταφατική απάντηση από το μοντέλο, της έδωσε το δικό της «ναι». Οι υπόλοιποι κριτές ήταν ενθουσιασμένοι με την Μύρια και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με 4 «ναι».


 

Το Twitter από την άλλη, είχε τις δικές του ενστάσεις, οι οποίες όμως δεν αφορούσαν τη Μύρια Κυριακίδου, αλλά την κριτική που έκανε ο Τάσος Σοφρωνίου στην Kendall Jenner – το πιο διάσημο μοντέλο του κόσμου, η οποία μάλιστα το 2017 ήταν στην πρώτη θέση, στη λίστα με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του Forbes, εκτοπίζοντας τη Gisele. Δεν τη λες και πανάχρηστη.