ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η Δομινίκη έπαιξε Κλυταιμνήστρα και το Twitter θυμήθηκε την Πέγκυ Καρρά

Instagram.com/gntmgr

Πολλά μπορεί να πει κανείς για το GNTM και συγκεκριμένα για το GNTM 5 δεν έχουμε σούρει και λίγα όλοι. Ήρθε, λοιπόν, το επεισόδιο της Δευτέρας, 27 Σεπτεμβρίου 2022, να φέρει άρωμα Επιδαύρου στην οθόνη μας και να μας πει «Ποιότητα δεν θέλατε; Ποιότητα θα πάρετε». Η Δομινίκη ήταν μία υποψήφια του GNTM 5 που είπε στους κριτές ότι ασχολείται με το θέατρο κι ότι πρόσφατα είχε περάσει οντισιόν για παράσταση, για τον ρόλο της Κλυταιμνήστρας. Και μόλις το άκουσαν οι κριτές ενθουσιάστηκαν.

Ο Τάσος Σοφρωνίου, η Βίκυ Καγιά, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Γιώργος Καράβας άφησαν τη Δομινίκη να ερμηνεύσει ένα σημείο του μονολόγου της Κλυταιμνήστρας, εκεί όπου απευθύνεται στην κόρη της Ηλέκτρας που θρηνεί τον φόνο του Αγαμέμνωνα. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Δομινίκη έπαιξε μία μεταμοντέρνα εκδοχή της Κλυταιμνήστρας, αυτή όπου η Κλυταιμνήστρα φορά μαγιό. Αστειεύομαι φυσικά, απλά η ώρα που της ζητήθηκε να τους παρουσιάσει το ταλέντο της στην υποκριτική, ήταν η ώρα που η Δομινίκη φορούσε το μαγιό της για να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM 5 με τις αναλογίες της.

Η Δομινίκη σίγουρα ενθουσίασε τους περισσότερους από τους κριτές του GNTM 5. «Η Κλυταιμνήστρα τοπ μόντελ», σχολίασε ο Τάσος Σοφρωνίου στο τέλος αυτής της διαφορετικής οντισιόν κατά το «Η Πολυάννα μαμά». «Σε λατρεύω» της είπε η Βίκυ Καγιά, ενώ ο Γιώργος Καράβας σχολίασε: «Πέρα από το πόσο ιδιαίτερο πρόσωπο έχει, ήρθε εδώ και τα έσπασε. Δεν σταυρώσαμε λέξη».

Στο Twitter πάντως, η οντισιόν της Δομινίκης για το GNTM 5 ξύπνησε άλλες μνήμες. Οι fans της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης είδαν στο πρόσωπό της, αυτό της Πέγκυς Καρρά. Η ηρωίδα που υποδυόταν η Μαρία Λεκάκη στη σειρά του ΑΝΤ1, ήταν μία ηθοποιός που αναγκαζόταν να εργάζεται ως σερβιτόρα. Κάπως έτσι, με την παραμικρή αφορμή ερμήνευε τον δικό της αγαπημένο μονόλογο της αρχαίας τραγωδίας.

Η δική της αγαπημένη τραγωδία ήταν οι Βάκχες, και ο μονόλογός της πάντα ξεκινούσε με τον στίχο: «Σκύλες της λύσσας». Γι’ αυτό σου λέω, το Twitter στο GNTM 5 της Δευτέρας ήταν σαν να έβλεπε ξανά μπροστά του την αγαπημένη του σειρά. Άλλοι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν κι άλλες υπέροχες τηλεοπτικές στιγμές.

Άλλοι χρήστες του Twitter επεσήμαναν τις διαφορετικές κριτικές που δέχονται τα κορίτσια που στέκονται απέναντι στους κριτές του GNTM 5, καθώς από άλλα ζητούν να μην μιλούν πολύ κι άλλα μπορούν ακόμα και ταλέντα τους, που δεν έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της εκπομπής, να επιδείξουν. Άλλοι πάλι, απλά σχολίασαν επικριτικά το γεγονός ότι ένας τόσο σημαντικός μονόλογος της αρχαίας δραματουργίας έγινε μέρος του GNTM 5.

Είναι reality μοντέλων θα μου πεις και θα τους πω, δεν είναι κανονικό casting ούτε για παράσταση ούτε για επίδειξη μόδας. Είναι τηλεοπτικό προϊόν. Και αυτό, είναι το μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε καθώς το παρακολουθούμε.