ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η sexy φωτογράφιση που ξετρέλανε το Twitter, η αποχώρηση της Μαρινέλας και η πρώτη της ανάρτηση

Instagram.com/gntmgr

Το GNTM 3 έχει πλέον την τελική δεκάδα του. Άλλες επιστροφές παικτών δεν αναμένονται οπότε ο νικητής είναι σίγουρα ένα από τα 10 μοντέλα που χθες κατάφεραν να βγουν αλώβητα από μία δοκιμασία που ήθελε sexy look, ανεπιτήδευτες πόζες, φρεσκάδα πρωινού ξυπνήματος και μεγάλη συγκέντρωση.

Τα υποψήφια μοντέλα του GNTM κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε καμπάνια καφέ, κατά τη φιλοσοφία του “Woke Up Like This”. Ανεπιτήδευτοι και ωραίοι φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους στο κρεβάτι. Την ώρα που φωτογραφίζονταν, πρόσωπα από εκπομπές του Star εισέβαλαν στο σετ προσπαθώντας να αποσπάσουν την προσοχή τους. Όπως διευκρίνισε αργότερα στο πλατό η art director και κριτής του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, σκοπός της δοκιμασίας ήταν να φανεί ποιοι μπορούν να μείνουν ανεπηρεάστοι από εξωτερικούς παράγοντες και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Για τους παίκτες του GNTM είχε προηγηθεί μία δοκιμασία επιβράβευσης για να αποκτήσουν οικειότητα με το concept που αργότερα τους ζητήθηκε. Τα μοντέλα την προηγουμένη ξύπνησαν για να βρεθούν κατευθείαν σε ένα κρεβάτι στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού όπου η Ζενεβιέβ και ο coach Γιώργος Καράβας τους κάλεσαν να φωτογραφηθούν μόνοι τους με τη βοήθεια ενός selfie stick. Το Twitter δεν χρειάστηκε την δοκιμασία αποχώρησης για να πάρει φωτιά. Τα hashtags του reality μοντέλων του Star άναψαν με την πρώτη αυτή μίνι δοκιμασία.

Το κυρίως μενού στο Twitter περιλάμβανε σχολιασμό για τις επιδόσεις των υποψήφιων μοντέλων στη φωτογράφιση, για την αυστηρή κριτική στον Έντουαρντ, για τη νίκη της Παρασκευής που πήρε την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας, αλλά και για το bottom two.

Στις θέσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Δημοσθένης και η Μαρινέλα, η οποία ήταν από τις παίκτριες η προσοχή των οποίων αποσπάστηκε περισσότερο κατά τη φωτογράφιση.

Η τελευταία ήταν που είδε και την πόρτα της εξόδου από το GNTM. Το Twitter της πρόσφερε και το κατάλληλο silver lining υπενθυμίζοντας ότι εκείνος που έφυγε τελευταίος πριν από τη Μαρινέλα ήταν ο Σήφης με τον οποίο το μοντέλο είχε έρθει κοντά. Τι κι αν εκείνος διέψευσε το ειδύλλιό τους στην εμφάνισή του στη «Φωλιά των Κου Κου»; Ο κόσμος έξω από το GNTM είναι ένας διαφορετικός κόσμος.

Η στιγμή της αποχώρησης

Το μήνυμα της Μαρινέλας μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η Μαριλένα Ζύλα λίγο μετά την αποχώρησή της πραγματοποίησε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Σε Insta Stories που δημοσίευσε η Μαρινέλα είπε μεταξύ άλλων: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους που με στήριξαν όλη αυτή την περίοδο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κριτές μας αλλά και στον coach που μας βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το ταξίδι. Και στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Πραγματικά χίλια μπράβο και για την υπομονή τους. Θέλω να πω ότι δεν θα άλλαζα τίποτα, καμία στιγμή, ακόμα και τις κακές γιατί αυτές μας κάνουν καλύτερους».

Ένα λιτό της post ακολούθησε με την πρώτη της φωτογράφιση για το GNTM και τη φράση: «Κι έτσι ξεκινά η περιπέτεια».

Όσο για την τελική δεκάδα που σου ανέφερα στην αρχή, αυτή και επισήμως από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, αποτελείται από τους: Δημοσθένη, Έντουαρντ, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Εμμάνουελ, Ηρακλή, Ανδρέα, Ξένια, Μαριαγάπη και Λία.