ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η πρώτη έντονη αντιπαράθεση (;) ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Instagram.com/vickykaya_

Ήταν μέσα Ιουνίου όταν η νέα κριτική επιτροπή και οι guest εμφανίσεις του GNTM ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής [email protected] Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου, η Σοφία Χατζηπαντελή, σε ρόλο guest, και η Έλενα Γαλύφα σε ρόλο οικοδέσποινας και coach για τα υποψήφια μοντέλα, θα είναι τα βασικά πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον φετινό διαγωνισμό μόδας.

Τότε, τα πρώτα γυρίσματα του GNTM είχαν ήδη πραγματοποιηθεί και συνεχίζονται μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε. Οι auditions και το ID Catwalk έχουν δώσει τη σκυτάλη τους στη φάση του Bootcamp. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, λοιπόν, η κριτική επιτροπή έχει τις διαφωνίες της όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους που θα περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή OPEN Weekend, η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν αυτές που ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση. Εγκαινίασαν, έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής την πρώτη έντονη κόντρα του νέου κύκλου.

GNTM: Η έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά – Σοφία Χατζηπαντελή

Κατά τη διάρκεια της φάσης των Bootcamp, λοιπόν, οι κριτές χωρίστηκαν σε 2 στρατόπεδα με αφορμή ένα υποψήφιο plus size μοντέλο από την Κύπρο. Όπως υποστήριξε το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Τάσος Σωφρονίου έδωσαν το «ναι» για να περάσει στην επόμενη φάση το μοντέλο αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, οι οποίοι δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση, με αποτέλεσμα η υποψήφια να κοπεί. Προσωρινά τουλάχιστον.

Η υποψήφια του νέου κύκλου του GNTM δυσαρεστήθηκε και αντέδρασε στην απόφαση της κριτικής επιτροπής, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Επειδή, όμως, η Σοφία Χατζηπαντελή την ήθελε πραγματικά μέσα στον διαγωνισμά, αποφάσισε να της δώσει τη Wild Card. Τελικά, το μοντέλο διεκδίκησε μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Βίκυς Καγιά. Σύμφωνα με το OPEN Weekend, η κοπέλα έχει και τατουάζ, τα οποία, ως γνωστόν, καθόλου δεν αρέσουν στην τελευταία. Η συνέχεια επί της οθόνης στον νέο κύκλο του GNTM.