ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: H εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε τον τρίτο κριτή

www.instagram.com/vickykaya_

Ο 5ος κύκλος του GNTM θα προβληθεί την επόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Star. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η κριτική επιτροπή του GNTM 5 θα είναι εντελώς διαφορετική. Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο reality μοντέλων μετά από έναν χρόνο απουσίας, ενώ την πόρτα της εξόδου από αυτό βλέπουν ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

Από τα πρόσωπα που ήδη γνωρίζαμε από τους προηγούμενους κύκλους του GNTM, εκείνο που θα παραμείνει στο project και θα αναλάβει για πρώτη φορά σε αυτό τη θέση του κριτή, είναι ο μέχρι τώρα coach των υποψήφιων μοντέλων, Γιώργος Καράβας.

Όπως καταλαβαίνεις, μέχρι τη στιγμή που η σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM 5 θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από το Star, τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο τρίτος και ποιος ο τέταρτος κριτής, διαδέχονται το ένα το άλλο. Η εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha ήταν αυτή που τελευταία μετέδωσε ένα σχετικό ρεπορτάζ την Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου, ο τρίτος κριτής του GNTM έχει πλέον υπογράψει και η συμμετοχή του στο GNTM 5 θεωρείται βέβαιη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, λοιπόν, ο τρίτος κριτής του GNTM είναι ο στιλίστας, fashion enterpreneur και καθηγητής μόδας Τάσος Σοφρωνίου.

Ο Τάσος Σωφρονίου εδώ και πολλά χρόνια ζει κι εργάζεται στο Παρίσι, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τον είχε γνωρίσει ως coach των μοντέλων του αρχικού Next Top Model, που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά στον ΑΝΤ1.

Ο Τάσος Σωφρονίου είχε κάνει την πρώτη του «επιστροφή» στο GNTM, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Ο Τάσος Σωφρονίου είχε συναντηθεί με τα υποψήφια μοντέλα στα οποία έθεσε ένα μοναδικό challenge και δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή του που βρισκόταν και πάλι στο σπίτι του GNTM. «Παιδιά χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Ειλικρινά ήταν πολύ συγκινητικό από χθες που ήρθα στο αεροδρόμιο», είχε πει μεταξύ άλλων στα 7 μοντέλα που είχαν απομείνει τότε στο GNTM.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο τέταρτος κριτής του GNTM 5 στο οποίο θα διαγωνίζονται και πάλι μόνο γυναίκες, δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά τη συμμετοχή του. Θεωρείται όμως βέβαιο, ότι θα είναι γυναίκα, όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος.

«Είναι σχεδιάστρια, έχει διεθνή καριέρα, ζει στο εξωτερικό, είναι μικρή σε ηλικία. Θα έρθει θα είναι το 4ο άτομο στην κριτική επιτροπή, θα μείνει κάποιο διάστημα και στη συνέχεια θα υπάρχουν και άλλα guest πολυ μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό», αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου, η οποία ωστόσο δεν ξέρει ακόμα την ταυτότητα του εναπομείναντα κριτή.