ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Instagram.com/ilianapapageorgiou

Μπορεί στις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους την Πέμπτη 15 Απριλίου η Βίκυ Καγιά να αναρωτιόταν «Και γιατί να αλλάξει η κριτική επιτροπή;» του GNTM, αλλά τελικά είναι η δική της απουσία που θα φέρει ανακατατάξεις στην κριτική επιτροπή του show. Η Βίκυ Καγιά φεύγει για να παρουσιάσει το “Dancing With The Stars” και όλοι αναρωτιόμαστε, μήπως αυτή είναι η κατάλληλη ώρα να επιστρέψει στο GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Δεν το αναρωτήθηκα εγώ για να σου πω την πάσα αλήθεια. Το αναρωτήθηκαν τα μέλη της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαιώθηκε πλήρως, για το τηλεοτπικό της ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Βίκυ Καγιά δεν θα βρισκόταν στον επόμενο κύκλο του GNTM. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα αυτιά όλων ήταν ανοιχτά για τη συνέχεια του ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου, ήταν εκείνη που αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ενδεχόμενη επιστροφή της στο GNTM.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ακούγεται έντονα ως το πρόσωπο που θα βρεθεί στη θέση της Βίκυς Καγιά, ωστόσο τα γυρίσματα για το GNTM ξεκινούν σε έναν μήνα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει ακόμα τηλεοπτικές υποχρεώσεις με την εκπομπή “Pop Up” που παρουσιάζει στον Alpha.

«Δεν νομίζω ότι θα συνεχιστεί το “Pop Up” και πιστεύω ότι ιδανική επιλογή θα ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Νιώθω όμως ότι θα πάνε σε κάτι καινούριο, ότι δεν θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπάρχει μία πληροφορία που λέει ότι θα δοκιμάσουν καινούργιο πρόσωπο», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για την ενδεχόμενη επιστροφή της παρουσιάστριας στο GNTM. Ο Γιάννης Πουλόπουλος σημείωσε ότι μιλώντας με τις δικές του πηγές επιβεβαίωναν το παραπάνω. «Επειδή το Star έχει δοκιμάσει και του έχει πετύχει με νέα πρόσωπα, και στο MasterChef όπου οι κριτές ήταν καινούργιοι αλλά και στο GNTM ήταν πρόσωπα “άκαυτα”, δεν αποκλείεται καθόλου να δοκιμάσουν ένα πρόσωπο που δεν έχουν κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι ήταν απόφαση της παρουσιάστριας να σταματήσει από το GNTM, ενώ οι σχέσεις της με το Star παραμένουν πάρα πολύ καλές. Η Έλενα Πολυκάρπου έλαβε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της και τις δικές της πληροφορίες που επιβεβαίωναν ότι το κλείσιμο του κύκλου του GNTM για τη Βίκυ Καγιά ήταν καθαρά δική της απόφαση.